Szerintetek a műszempilla szép vagy ri_bancos?
Közönséges hatást kelt és önértékelési problémákkal küzdő emberre utal. Szerintem. Kivéve ha munkaeszkoz de akkor gondolom szilikonmell stb. is van.
Nekem nem jön be f29
A műszempilla szerintem tutin illhet a csajra : csak
építtesd, és tudd hordani. A Barbin jól állt.
Viszont vigyázz vele, mert vannak vele nem kompatibilis
munkahelyek is : zöldségElőkészítő, melegKonyha, .. .
Ott le tud csúszni, ha elvéted, hogy mikor szeretnél építtetni.
Szép napot kívánok :
Adri+
Műszempilla, sok smink, drága kiöltözős feszes ruhák, haspóló, szerintem ez mind mind ribis, és ha lenne is egy lány aki megszeret engem és ilyeneket hordana, vagy sikerülne megkérnem hogy ilyet ne hordjon, vagy nem foglalkoznék vele tovább. Bocsi, csak őszinte vélemény, az én barátnőmet ilyen hülyeségek miatt nem fogják lesni, remélem találok olyat aki nem ilyen tipikus trendi izéke..
18f
Igényes kozmetikusnál épített 1D és 2D pilla nagyon szépen ki tudja hangsúlyozni a szemeket, teljesen természetes hatású is lehet. Páromnak sokáig fel sem tűnt, hogy az 1D pillám nem igazi. Sokkal szebb tud lenni, mint a csomósra spirálozottak.
Amit az egyik kérdező “megtalált a földön” az nem épített pilla volt (ugyanis az szálanként esik ki, az eredeti szempilla cserélődése folyamán), hanem valami olcsó felragaszthatós. Mindenből túlzásba lehet esni és el lehet igénytelenkedni occsón, de egy profi, természetes műszempilla nagyon vonzó is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!