Nem yorkernek miert nincs magyar webshopja mint hm nek?
"Nem yorkernek miert nincs magyar webshopja mint hm nek?
Valamit kiadra de nem is mukodik rendesen"
Mutatom amennyiben van rá igény:
"A New Yorker-nek miért nincs magyar webshop-ja mint a H&M-nek?
Korábban már rákerestem, valamit ki is dob rá, de az nem működik rendesen. Van valami tippetek esetleg, hogy honnan lehet-e valamilyen módon rendelni a New Yorker-ből online? Esetleg online megnézni a termékeiket? Kihez lehetne még fordulni ezzel a kérdéssel?
Előre is köszi!"
Hasonlítsd össze a két szöveget.
Nem rossz napom volt, hanem tiszteljük már meg egymást azzal, hogy ha felteszünk egy kérdést, akkor azt normálisan megfogalmazva, érthetően.
Lehet lepontozni, de ennek az oldalnak az a lényege, hogy értelmes, egyértelmű kérdést teszel fel, amire a válaszadók a legjobb tudásuk szerint válaszolnak. Nem az elírásokkal van a baj, az mindenkivel előfordul.
Én egyet értek a 14-essel.
Persze, nem muszáj belekötni a kérdezőbe, de alapból volt egy olyan "ki a nagyobb Jani" stílusa, és szerintem ez okozott ekkora provokációt.
15-ösnek.
Nem kell játszani az elnyomott szerepét, és nem is kell túlozni mint az állat.
De akkor ezúton tájékoztatlak, hogy én is 8 osztállyal rendelkezem, de mielőtt elküldök valamit átolvasom, hogy minden stimmel-e. Főleg, hogy "én kérek szívességet" az internet népétől.
Előtted van a kép, hogy valaki leírja azt, hogy "Valamit kiadra de nem is mukodik rendesen" majd elégedetten nyugtázza, hogy milyen precízen fogalmazott?
És valóban igazad van. Ennek az oldalnak az a lényege, hogy segítsük egymást.
Amennyiben hagyjuk, hogy itt és egyéb fórumokon ez a fajta nyelvezet elfogadott legyen, akkor szerencsétlen kérdező lehet, hogy leéli az egész életét úgy, hogy egy k*rva hat szavas mondatot nem tud összetenni hiba nélkül (nem elütésre, vagy ékezetre gondolok, de tudod ezt te jól), viszont ha ezért a nyelvi förmedvényért mindenki elküldi melegebb éghajlatra, akkor az is előfordulhat, hogy elgondolkodik egy kicsit a dolgon.
Nem felesleges szemétkedés, csak kicsi "Csernus-féle" rendbe rakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!