Mit tehetnék azért, hogy ápolt és csinos legyek?
Nem érzem magam elég ápoltnak és csinosnak, holott szerintem elég sok időt és pénzt áldozok a külsőmre. Profi arcápolási rutinom van, sajnos nem lesz soha hibátlan bőröm, mert hormonproblémáim vannak. Enyhén sminkelek (korrektor, alapozó, pirosító, tusvonal, szempillaspirál), a hajamat 2 naponta mosom, balzsamozom, szőrteleníteni hetente szoktam.
Természetesen bőrradírt és testápolót is gyakran használok, a körmeimre figyelek, körmöshöz is járok. Az alakom nem jó, hiába edzek, attól mellem nem lesz, és hatalmas, izmos combjaim vannak. Ezen nem tudok változtatni.
Az öltözködési stílusom kicsit szokatlan, de nem szakadt vagy unalmas, általában fekete, fehér, bézs, barna, szürke és olajzöld ruhákat hordok (+farmer), sokszor van rajtam szoknya, és lapos talpú cipő.
Havonta biztos, hogy 25ezer forint felett költök a megjelenésemre, szóval egyszerűen nem értem miért tűnök nőietlennek és slamposnak.
Adjatok ötleteket, hogy mit csináljak még, akármit, amitől kicsit szebb lehetek vagy annak érezhetem magam :( Nem akarok plázacica lenni, vagy tűsarkúban járni, inkább az ápoltságon lenne a hangsúly.
23/l
Turkálóban óccó a ruha. Ez azért jó, mert bátrabban próbálgathatod magadat a stílusok között. Kereshetsz egy-egy merészebb darabot,amivel feszegetheted a határaidat.
A lényeg az, hogy megtaláld a hozzádillő stílust. Ami tetszik neked, kényelmes, önmagadnak érzed benne magad, és jó esetben még külső szemlélőknek is tetszetősebb.
Ugyanez igaz a sminkelésre, hajviseletre, stb...
Szóval a stílusod alapvetően a te belső személyiségedet fogja megjeleníteni. Ezt kell összehozni azzal, hogy mások is csinosnak lássanak.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Valószínűleg a ruháimmal/stílusommal van baj, meg az önértékelésemmel, fura volt visszaolvasni, amiket írtam.
Első, pszichológushoz járok, de igazad van, nem leszek elégedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!