Ha befestem szőkére a hajam és elkezdek szolizni, akkor több pasinak fogok tetszeni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 19:17
1/18 anonim válasza:
Dugásra lehet többen rámennek...
3/18 anonim válasza:
Nekem nem is tetszenek a szokek
4/18 anonim válasza:
Mert gondolod így nem kellenél senkinek? Hogy nézel ki? Kép?
5/18 anonim válasza:
Több olyannak akinek az a típus jön be. Ha olyan pasi kell, hajrá =)
7/18 anonim válasza:
Ha jobban áll neked a szőke haj, barnább bőr mint az eredeti akkor igen, amúgy nem. Van aki "bukik" a szőkékre, de a többségnek az összkép számít. Ha "hülyén" nézel ki szőkén (nem mindenkinek áll jól) akkor még kevesebb pasinak fogsz tetszeni mint most.
8/18 anonim válasza:
Nekem biztos nem, mert nem szeretem a szoli barna bőrt és a szőke lányokat.
9/18 anonim válasza:
Lehet többet segítenie ha lefogynál 90 kilóról, és nem lennél pattanásos. :)
10/18 kriszpo válasza:
A szőke hajjal még nem lenne bajom, de az agyonszoláriumozott nőktől kiráz a hideg, pedig nem vagyok "konzervatív". Na meg az sem mindegy, hogy milyen pasiknak, kiknek akarsz tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!