Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen alakja van ennek a...

Milyen alakja van ennek a lánynak?

Figyelt kérdés

[link]

Nektek tetszik, vagy már túl izmos?

2020. máj. 25. 09:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
#30 Azért mert tettél a végére egy nevető szmájlit.
2020. jún. 7. 12:05
 32/35 anonim ***** válasza:

30

Tények egy szubjektív témában?

2020. jún. 7. 12:06
 33/35 anonim ***** válasza:

28

A combra és a popsira hízik az ember, amikor terhes. Legalábbis én oda híztam és más ismerőseim is. Én nagyon nagyon vékony vagyok, terhességek alatt híztam 20 kg-ot (nyilván okkal = zsírraktár). A hasam azért volt nagy, mert egy-egy bébi volt benne. :) Továbbá terhesség alatt a cicik mérete teljesen nő-függő: van, akinek nagyon nagyot nő, van, akinek kicsit nagyot nő, van, akinek egyáltalán nem nő. A mell valószínű nem olyan fajta zsírraktár, mint a comb-popsi, mert a kicsi mellű nők is nagyon jól tudnak szoptatni. Egyik barátnőmnek am. is lapos a mellkasa, terhesség alatt sem változott ez és nagyon jól tudott szoptatni.

Sztem nem ronda, hanem nem nőies és irtó fura, hogy itt a férfiak többsége jó nőnek tartja... nem értem.

2020. jún. 7. 12:17
 34/35 anonim ***** válasza:
64%

Asszem ismétlem magam: nem a nőies alaknak-aránynak megfelelő a teste. Az osztályfőnökünk ezzel fárasztott minket többször (még rajzolt is): a férfinek széles a válla, keskenyebb a dereka és még keskenyebb a csípője, kicsi a feneke. A nőnek keskeny a válla, vékony a dereka, széles a csípője, nagyocska a segge.

Ez a csaj azért vonzó, mert mosolyog. Ugyanolyan széles a válla, mint a csípője - nincs dereka - a segge hol kisebb, hol nagyobb (ugye ott tudsz változtatni a dolgokon edzéssel). A melle kicsi, ami a többi részéhez képest aránytalan. Sem a kicsiséggel, sem az aránytalansággal nincs gond, a mellek önálló lények, sokan vagyunk így ezzel.

2020. jún. 7. 12:25
 35/35 anonim ***** válasza:
Vékony alak tetszik. Lehet a vékony mellett egy bizonyos szintig izmos, de a túlzásba vitt nem tetszik. Akit linkeltél ő számomra túl vastag. Lehet izomba is sok, de az összképben már sokkal korábban bukott nálam. Magyarul nem az ízlésem, esetem.
2020. jún. 8. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!