Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen alakja van ennek a...

Milyen alakja van ennek a lánynak?

Figyelt kérdés

[link]

Nektek tetszik, vagy már túl izmos?

2020. máj. 25. 09:58
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
60%
Sose volt nagy melle, nem a kondi miatt kicsi neki: [link]
2020. máj. 25. 15:36
 22/35 anonim ***** válasza:
67%
Hát nekem nem tetszik...tömzsi. Nem arányos és nőies... Persze szebb mint az átlag, de azért a jó nőtől távol van
2020. máj. 25. 15:38
 23/35 anonim ***** válasza:
0%

"Just tryna enjoy movement and food in equal quantities 🤷🏻‍♀️"

Szép célkitűzés, csak ez nem egészen igaz sajnos. Testképzavaros lehet a nagy mosolygás ellenére, hol tök vékony, hol kövérkés. Jó, ha egy nő szereti a testét, de nem kell ennyit súlyzózni meg ennyit enni.

2020. máj. 25. 16:41
 24/35 anonim ***** válasza:
Túl izmos.
2020. jún. 6. 14:22
 25/35 anonim ***** válasza:

Kerestem,hogy hol a lány, aztán megáttam egy “férfit”....

Hát búzáknak biztos menő,de egy férfi törékeny,puha testű nőies nőre vágyik!

F.

2020. jún. 6. 14:48
 26/35 anonim ***** válasza:
65%

Nem értem az ilyet, aki írja, hogy semmi szép nincs benne és ne mutogassa magát. Egyrészt semmi baj azzal, hogy izmos, szerintem jól néz ki. A nőket is izmok építik fel, miért ne alakíthatnák magukat így a nők? Mert csak az a szép nő, akin csak csont van és bőr, meg akik olyan szerencsések, hogy a szír pont tökéletesen oszlik meg rajtuk?

Ezeket nem lehet kontrollálni, valaki vagy szerencsés, vagy nem. Ez a csaj azt a módját választotta az alakformálásnak, amit tud kontrollálni: edzeni kezdett. Valószínűleg előtte teljesen formátlan volt, nem túl szerencsés alkattal, amihez képest most fényévekkel szebb és formásabb a teste.

Azt is mondhatnám, hogy amelyik pasi nem izmos és kigyúrt, az ne mondjon inkább véleményt arról, hogy mi néz ki jól, mi férfias és mi nőies. Mert csak az izmos férfi férfias, nem? Mint ahogy a sovány és szépen-zsíros nő a nőies.

L/18

2020. jún. 7. 06:56
 27/35 anonim ***** válasza:

26

Értékelem, hogy ilyen fiatal létedre végiggondoltan gondolkozol, de itt tévedsz "A nőket is izmok építik fel, ...". :)

A nők izmosak + "zsírosak", addig nem jön meg az első menzeszük, amíg bizonyos mennyiségű zsírt nem raktároznak, ill. nem tudnak (jól) szoptatni, amíg nincs zsírraktár a popsijukon és combjukon. Ha valaki anorexiás, nem jön meg neki, mert nincs elég zsír a szervezetében. Ezeket jó tudni!

2020. jún. 7. 09:00
 28/35 anonim válasza:

Bizony, #27-nél a pont, a nőknek vannak természetes zsírraktáraik, amik az evolúció során az utód táplálásához alakultak ki. Comb, has pl. Úgyhogy a két nem ilyen szempontból teljesen különbözik.

Ennek a nőnek pedig ronda a teste. 😀

2020. jún. 7. 09:37
 29/35 anonim ***** válasza:
47%

28

Látom, nagy örömöt okozott ez most neked.

2020. jún. 7. 11:49
 30/35 anonim válasza:
Miért okozott volna? A tények makacs dolgok, nem kellenek hozzájuk érzelmek.
2020. jún. 7. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!