Fiúk! Mit gondoltok az alakomról? (kép)
2020. máj. 19. 21:15
1/9 anonim válasza:
Az első kép kicsit homályos szerintem, amúgy nem rossz, bár többet mondana egy egész alakos kép (mondjuk arc nélkül), hogy összességében is értékelhető legyen.
2/9 A kérdező kommentje:
Privátot hiába írtok nem válaszolok!!!
2020. máj. 19. 21:18
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon önbizalom hiànyos tini làny lehetsz. Szerintem menj el pszhiològushoz mert ő tud tanàcsokat adni ekkora problèmàban. Ne változtass màsok miatt . Fogadd el az èleted a tested ahogy vagy. Hisz a teremtő irgalmas ès az életet az univerzumtol kaptad. Ne hanyagold el magad.
5/9 anonim válasza:
Átlagos, elhanyagolt. Nem látszik, hogy foglalkoznál vele, hogy próbálnál tetszeni legalább saját magadnak, nemhoby még másoknak is.
6/9 anonim válasza:
Nekem tetszik nincs semmi baj veled. 17/F
8/9 anonim válasza:
Teljesen átlagos, testeddel nincs gind
De azzal van hogy ezzel töltöd az időd.
Annyira érdekel más véleménye? Ha azt mondom nincs jó alakod össze törsz?
Legelsőnek önmagad tanuld meg szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!