Kb undorodom magamtól, eleve kevés önbizalmam van, tükörben nagyon szépnek, vonzónak érzem magamat, de ugye a tükör az ellentétes másodat mutatja a valóságban vagy valami ilyesni, megtükrözi az arcod, hátlapi kamerával készült képeken, fotózásokon meg elvagyok képedve...
Van amelyik képen bejövök magamnak ,de van olyan kép is ami útán félek tükörbe nézni.
2020. máj. 19. 19:05
2/10 anonim válasza:
Úristen esküszöm ugyanez van nálam is. Nagyon gáznak érzem a képeket magamról, facebookon profilt sem merek állítani.. A tükörben meg teljesen máshogy nézek ki. Ha reggel felveszek egy ruhát, nagyon elégedett vagyok, hogy milyen jó a szettem, de ha napközben készül egy kép rólam elborzadok.
2020. máj. 19. 19:13
3/10 anonim válasza:
amikor tukorbe nezel reflexszeruen azt az arc(ok)at vágod, amik szamodra elonyosok. viszont mikor valaki lefotoz nem tudod ugyan azt vagni ha csak be nem gyakorlod, de akkor is mas lesz mert nem latod sajat magad. viszont gondolj arra, hogy inkabb a tukor a valodibb, mivel abban sokkal elesebbnek latszol mint pl egy foton
2020. máj. 19. 19:15
4/10 anonim válasza:
nekem sokat segitett onmagam elfogadasaban az hogy tobbszor megkertem embereket hogy fotozzanak le es megbaratkozhattam “azzal az onmagammal”
mivel a tukorben latott arcodat lattad eletedben a legtobbszor ezert automatikusan azt a legkonnyebb elfogadnod
2020. máj. 19. 19:17
5/10 anonim válasza:
A kamera nem adja vissza teljes mértékben a valóságot, mivel, ha nem is érzékeljük, egy ember apró mozdulatai sokat adnak hozzá ahhoz, hogy látjuk. A fény is sokat számít abban, hogy valaki jól nézzen ki a képen, a szög, sok minden. Ne aggódj sokat emiatt.
2020. máj. 19. 19:43
6/10 szenderke válasza:
A telefon kamerája alapvetően torzít, főleg a kép szélein.
Illetve mindenki nyugodjon meg. Photoshop, filterek és applikációk nélkül, mindenki ugyanolyan "ronda" a képeken. :P (Tényleg... komolyan... ennyi a titok... photoshop, meg applikációk...)
Mivel az egész világon minden kép, ami készül másokról és kikerül a közösségi oldalra agyon van manipulálva, ezért mindenki azt hiszi, hogy az a normális. De nem. Manipulált. Nincs olyan arcbőr, se derékméret, se vékony kar a fényképeken, ami nem lenne manipulálva. Nézzetek pár videót erről a youtube-n. Meglepődtök!
2020. máj. 19. 20:37
7/10 anonim válasza:
Nekem attól függ, hogy milyen hangulatom van. Hiába nézek ki ugyanúgy, teljesen másképp tekintek magamra ha jó kedvem van, vagy ha rossz. Mintha két külön ember lenne. És ugyanez a helyzet a fotókkal.
2020. máj. 19. 20:55
8/10 anonim válasza:
Velem is ez volt. Én úgy oldottam meg,hogy sokat fotóztam magam meg videót is csináltam. Eltudjam fogadni, hogy így nézek ki és keressek valamit magamon ami meg tetszik. Meg amit nem szeretek rajta aztán elgondolkodtam mi célt szolgál. Hatásos 17l. Beérem azzal ha átlagos vagyok,mert a személyiségemmel meg lehetek különleges
2020. máj. 19. 23:42
9/10 anonim válasza:
Én is ronda vagyok, mindennap tudatosítom magamban.
2020. máj. 20. 16:35
10/10 anonim válasza:
Nagyon meglepő ezeket a kommenteket olvasni, én ugyanígy vagyok, hangulatfüggő hogy milyennek látom magamat. Néha a tükörképemet szépnek látom, aztán ha készül egy kép rólam, elszörnyedek. Ilyenkor mindig elgondolkozom rajta hogy vajon van-e olyan fiú a világban, akinek ez tetszeni fog. Bónusz persze a 182 cm-em meg hát azért nem vagyok pálcika sem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!