Humán szóbelire megyek, viszont nem tudom, hogy mit nézek át mivel nem írták, hogy töriből, magyarból mi az amire kíváncsiak, pedig a többi iskolánál kitették a tételeket . Segítettek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 21. 15:53
1/3 anonim válasza:
Van olyan iskola, ahol csak szövegértést kérnek (pl.: kapsz egy szöveget, elolvasod, el terelik a figyelmed más kérdésekkel, utána vissza kell mondani a szöveg lényegét). Egyébként én is megyek humánra, de én sem tudom, hogy mit kéne átnéznem. Szerintem elég, ha nagyjából tudsz valamit a dolgokról, nem hinném, hogy vérre menően lefeleltetnek az I. Világháború hatásai Magyarországon témában. Úgyhogy nyugi, és hajrá!
Amúgy melyik suliba mész?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszike😊 Hát sok iskolába jelentkeztem humán tagozatra de csak( Sashegyi Arany Jánosban)ott kérnek nyelvtanból ,irodalomból és történelemből részletes feleletett .
2016. febr. 24. 20:05
3/3 A kérdező kommentje:
Te hová mész ??
2016. febr. 24. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!