Kerek fejhez, vékonyszálú hajhoz, vörös archoz, de átlagnál fehérebb bőrhöz milyen színű haj illene?
Figyelt kérdés
Gondoltam, újítok, ha már fodrászhoz megyek majd. Problémám az, hogy szerintem nekem semmi nem áll jól, semmi változás. A hajam annyit változott kiskoromtól kezdve, váltogatva, hogy hosszúból rövid, és volt amikor kértem, vágjon frufrut. Egyébként semmi. Apámtól örökölt vékonyszálú hajam miatt mindegy, hogy hol választom el, mindig azt az érzetet kelti, hogy kopaszodom. Voltam már barna, de emiatt nem állt jól pedig maga a szín nem állt rosszul.2020. máj. 17. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!