Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fehér bőr, zöld szemek; vörös...

Fehér bőr, zöld szemek; vörös haj?

Figyelt kérdés

Egy fehér bőrű zöld szemű lánynak szerintetek a vörös haj jól állna?

Ha igen, a “piros vörös” vagy a “róka vörös”?

2020. máj. 16. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Inkább a róka, azzal szerintem különleges hatást érne el:)
2020. máj. 16. 10:00
 2/7 anonim válasza:
62%

Szerintem inkább a szőke vagy a barna haj állna jól.

Van ismerősöm aki kék szemű,hó fehér (nagyon fehér) bőrű és a vörös haj dob rajta látszatra úgy 10 évet. Nagyon leöregíti.

Pedig csak 18 éves.

És nem csak én mondtam neki már azt hogy öregnek néz ki vörös hajjal

2020. máj. 16. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
A festett vörös legtöbbször béna.
2020. máj. 16. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Nekem volt piros és róka is. Jól állt mindkettő. De az árnyalat számít inkább. Van, ami nem áll jól a bőrömhöz. A piros ilyen szenpomtból jobb. Róka vörösnél nehéz eltalálni.
2020. máj. 16. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Még nem láttam szép festett vöröset. Számomra közönséges hatást kelt, öregít, nem nagyon áll jól senkinek szerintem…

A természetes vörös nagyon szép, de aki ezt próbálja majmolni, nem fog sikerülni 🙂

2020. máj. 16. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Magyar zászló :D Amúgy bármelyik jól állhat, az a bőr nem “fehér”, fehér a papírlap meg esetleg a rassz. Azt derítsd ki, sárga vagy rózsaszín árnyalatú inkább a bőröd. Ha sárga, mehet mindkettő, ha rózsaszín, akkor a rétes-piros árnyalatokat kerüld, mert 3 mp alatt malacka leszel tőle :) Inkább akkor a mahagónis-lilás vörösek lesznek jó, esetleg a vöröses fényű gesztenyebarna
2020. máj. 16. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg pont hogy ha rózsaszínes és könnyen leég a bőröd akkor állna jól a (róka)vörös mert a természetes voroshajuaknak is olyan.

A sárgás könnyen barnulos bőrön lesz mesterkélt. Minél jobban lebarnul

De amúgy ajanlom a hennat mert hajpakolasnak is jo. Az én barna hajamnak is egész erős termeszetesvoroses fényt adott és én azzal lenyugodtam hogy még sem kell a répafej.

Amúgy a sok öregneni miatt akik imádják pirosra festeni nekem is van egy öreges hatasa a piros vörosnek, hát még a padlizsanvörösnek. a róka vöröset nem használják annyira az öregek úgyhogy az azért is jobb szerintem

2020. máj. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!