Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A vörös haj túlzás lenne egy...

A vörös haj túlzás lenne egy 14 évesnek?

Figyelt kérdés
Van olyan osztálytársam aki szőkére festi, valaki feketére, és mivel láttam hogy nekik nem szólt be senki amiért 14-15évesen festik a hajukat, így én is kedvet kaptam hozzá, mert eddig csak az tartott vissza hogy valamelyik tanár beszólna érte. De nem lenne korai? Persze nem rendes hajfestékkel, hanem hajszínezővel, valami természetes árnyalatra. Am kinézek vagy 16-nak,dee azért mégis félek hogy valaki kiröhög a vörös hajért. Persze ha nem állna jól, nem erőltetném :D

2016. ápr. 1. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem túlzás, ha tetszik akkor próbáld ki.

Először csak egy tincset próbálj ki. Én is nagyon rá voltam kattanva a vörös hajra, és hennával be is festettem egy tincset. Először tetszett, de nyáron be szeretném ombréra festeni (zöldre :3 )és hennára meg nem lehet :(. Jól gondold meg.

15L

2016. ápr. 1. 16:23
 2/8 gnoomage ***** válasza:
100%

Nem tök mindegy, hogy 14 évesen vagy 18 évesen fested a hajad?

Annyira nem vágom mi baja mindenkinek ezzel, a gyerek az gyerek, de akkor is az ő haja és ő dönthet róla...

2016. ápr. 1. 16:24
 3/8 anonim válasza:
100%
Nem tulzas, de az elso valaszolohoz csatlakozva en is azt mondom, hogy nagyon gondold meg, meg akar hennaval, akar rendes festekkel fested be, vorost a legnehezebb kesobb visszacsinalni.
2016. ápr. 1. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is befestettem 14 évesen, vörösre, mondjuk rémesen állt és nem kopott ki 1 év alatt sem... pedig az is színező volt. Szóval jól nézd meg milyen színezőt veszel. A tartós színező sose kopik ki. Tasakossal próbálkozz csak.

Miért röhögne ki bárki is?

2016. ápr. 1. 18:43
 5/8 A kérdező kommentje:
4. válaszoló, nem tudom miért röhögnének ki...hát...Mert (szinte)mindenki úgy van vele, hogy csak azért festi egy 14éves a haját mert ezzel idősebbnek akar tűnni (hogy már festi a haját) meg ilyesmi...érted. Pedig én nem akarok ezzel nagylánynak látszani, csak tetszik a vörös haj :)
2016. ápr. 1. 20:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Ja, és jól meg fogom gondolni.

Köszönöm a válaszokat :)

2016. ápr. 2. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik, színezd. Bár én is 14 vagyok.. és nekem nem igazán engednék..:D Nem is akarom. Nem túlzás az egyik barátnőmnek zöld a haja. Bár nem értem miért kell festegetni, de ha tetszik hát tetszik
2016. ápr. 2. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is szeretném majd egyszer sötét-barnás vörösre festeni a hajamat.

Nekem nagyon jól állt a vörös hajszín, régebben már csináltam hajszínezővel (nyári szünetben) , nekem tényleg nagyon tetszett.

Elvileg most majd nyáron vagy később ombre hatásúra lesz festve a hajam

[link]

[link]

Én magamnak valami ilyesmire gondoltam.

És bocsi a hosszú szövegért, tudom hogy a te kérdésedre szerettél volna válasz kapni

2016. ápr. 2. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!