A vörös haj túlzás lenne egy 14 évesnek?
Nem túlzás, ha tetszik akkor próbáld ki.
Először csak egy tincset próbálj ki. Én is nagyon rá voltam kattanva a vörös hajra, és hennával be is festettem egy tincset. Először tetszett, de nyáron be szeretném ombréra festeni (zöldre :3 )és hennára meg nem lehet :(. Jól gondold meg.
15L
Nem tök mindegy, hogy 14 évesen vagy 18 évesen fested a hajad?
Annyira nem vágom mi baja mindenkinek ezzel, a gyerek az gyerek, de akkor is az ő haja és ő dönthet róla...
Én is befestettem 14 évesen, vörösre, mondjuk rémesen állt és nem kopott ki 1 év alatt sem... pedig az is színező volt. Szóval jól nézd meg milyen színezőt veszel. A tartós színező sose kopik ki. Tasakossal próbálkozz csak.
Miért röhögne ki bárki is?
Ja, és jól meg fogom gondolni.
Köszönöm a válaszokat :)
Én is szeretném majd egyszer sötét-barnás vörösre festeni a hajamat.
Nekem nagyon jól állt a vörös hajszín, régebben már csináltam hajszínezővel (nyári szünetben) , nekem tényleg nagyon tetszett.
Elvileg most majd nyáron vagy később ombre hatásúra lesz festve a hajam
Én magamnak valami ilyesmire gondoltam.
És bocsi a hosszú szövegért, tudom hogy a te kérdésedre szerettél volna válasz kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!