A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
36 szavazat
2/8 anonim válasza:
Dehogy is! Mondjuk én csaj vagyok, de például nekem bejön ha egy faszinak van :D Ha szeretnéd és tetszik, mindenképp. Én imádom!
3/8 anonim válasza:
Már a testékszerek is meghatározzák ,hogy nő vagy ferfi használhatja?
Kissé konzervatív kommunista még az ország.
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, nem csak a pasik szeretik a partnerükön, ha érted, mire célzok. ;) Nekem volt egy nyelvpiercinges pasim, istenien ,,fagyizott.” 😀😂❤️
5/8 anonim válasza:
Én nem tulajdonítok neki semmi szexuális vonzatú dolgot :D egyszerűen faszán néz ki. Női szemmel ha egy másik csajnak van, szerintem vonzó. Ha faszinak az meg dögös. #2 voltam
6/8 anonim válasza:
Utana fizess be egy nematalakito mutetre is.
7/8 anonim válasza:
Szerintem semmi gáz nincs vele, meg oda raksz piercinget a testedre, ahova akarsz, nem a konzervatív,szűklátókörű emberek véleményére kell hallgatni... Amúgy meg szerintem rohadt jól néz ki, pasin végképp;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!