Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok ti szoktatok otthon...

Lányok ti szoktatok otthon harisnyanadrágban lenni?

Figyelt kérdés

2020. máj. 17. 10:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Csak a párom kedvéért, mert tetszik neki
Nem
32 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Szavazásnál Nem választ adtam. Alapvetően nem hordok otthon harisnyát amit nyilván szoknyával vagy egyrészes ruhával hordom. Persze ha úgy jöttem haza hogy rajtam van és tudom hogy még megyek valahova akkor rajtam van nyilván, de alapvetően nem szoktam itthon egész nap ebben lenni, még a párom kedvéért sem. Szoknyában de inkább egyrészesbe is csak akkor vagyok itthon ha nagyon meleg van. Itthoni ruhának is azokat fogtam be amik már kopottak, kifakultak, kinyúltak, nem olyan szépek itthonra azok tökéletesek de szigorúan csak nyáron hordom nagy melegbe.
2020. máj. 17. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Ruhához/szoknyához mindig veszek fel harisnyát, mert azokat nem is szeretem harisnya nélkül hordani. Viszont itthonra nem veszek fel ilyen ruhákat, magában vagy máshoz pedig nem hordok harisnyát. Szóval a válasz nem.
2020. máj. 17. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Sehol sem
2020. máj. 17. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én igen. Mindig ruhát, vagy szoknyát hordok és mindig harisnyával. Ha hazaérek általában leveszem a ruháimat, viszont a harisnyát azt nem, mivel sokszor mennem kell még valahova, és akkor ne kelljen megint a harisnyával bajlódni, csak ruha, cipő föl, és már indulok is. Egyébként többnyire nem egyszál harisnyában vagyok itthon, hanem veszek föl egy rövidnacit, meg egy kinyúlt itthoni pólót. Most ezekben a nagy melegekben van, h nincs rajtam más, csak harisnya meg melltartó, de egyébként nem ez a jellemző.

Télen szoktam még itthon harisnyában lenni, csak olyankor a leselejtezet (kikopott, kibolyhosodott, kinyúlt) vastag fekete harisnyákban vagyok, sokszor még abban is alszom. Mivel a pizsim önmagában kevés, kell alá még valami, és egy harisnyanadrág sokkal praktikusabb, mint egy cicanadrág, márcsak azért is, mert nem kell pluszba még zokni is hozzá. Szóval nálam ez csupa praktikus ok, nem pedig kacérkodás másokkal.

2020. júl. 3. 03:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
igen. a párom kedvéért, neki a jókislányos haj és szoknyaviseletem tetszik, ami abból áll,hogy rakott szoknya harinacival és befont haj.
2021. febr. 2. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!