Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Orvosi led-lámpás fogfehérítés...

Alexcosta kérdése:

Orvosi led-lámpás fogfehérítés megéri? Hatásos?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék szép fehér fogakat. Nézelődtem fogfehérítések, de ez a fogorvosi rendelőben végzett 1.5 órás led-lámpás fehérítés tényleg hatásos? Vagy csak pénzkidobás? Drasztikus változás érhető el?

2020. máj. 12. 23:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem borzasztó tapasztalatom volt vele, ki sem bírtam abba kellett hagyni, (természetesen így is teljes árat kértek el) pedig elég magas a fájdalom küszöböm. Illetve azóta rettenetesen érzékenyek a fogaim. A3, A2-ből A1-re világosodott, de egy év alatt vissza is sárgult. (Nem dohányzom, nem kávézom)

Sajnos a rendelői fogfehérítő sem csodaszer minden esetben, hiszen a fogorvos is a hozott alapanyaggal dolgozik.

Az instagram-os fehér fogak pedig nem léteznek! :D

2020. jún. 6. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!