Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Alapból sárga fogak esetében...

Alapból sárga fogak esetében mennyire hatásos a fogfehérítés?

Figyelt kérdés
Én 15 éves vagyok és sárgák a fogaim ,ami nagyon zavar . Nekem soha nem voltak fehér fogaim. Kisebb kori képet elnézve sem láttam olyan képet amin fehér lenne a fogam .Lehet a kis koromban szedett anti biotikum miatt !?!?Elszeretnék nyáron menni fogat fehériteni. Egy fogfeherites 10 ezer Ft. Ha párszor elmegyek az alapból sárga fogak fehérebbek lesznek ?
2015. jan. 28. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell felülni a reklámoknak. Az egészséges fog nem fehér színű !!!
2015. jan. 28. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Így van, az a fehér fog amit a sztárokon látsz, meg fogkrémreklámokban, fogászati beavatkozás nélkül nem elérhető. Súrolhatod reggelig a fogadat a legdrágább fogkrémmel, kipróbálhatsz bármilyen otthoni fogfehérítő technikát, akkor is csak egy halványabb sárga szín lehetséges, hiszen ez a fog természetes színe. Ha elmész orvoshoz fehéríteni, akkor természetesen fehérebbek lesznek, de ez tényleg nem túl olcsó :)
2015. jan. 28. 22:19
 3/4 anonim válasza:
Engem lebeszélt a fogorvosom a fehérítésről, azt mondta hogy tönkre teszi a zománcréteget, (nem biztos hogy ezt, nem emlékszem rá pontosan) ráadásul utána baromi érzékenyek lesznek a fogaid egy ideig a hideg-melegre. Azt mondta ha nem akarom hogy 40 éves koromra kipotyogjanak a fogaim, akkor inkább viseljem el, hogy nem hófehérek, mert ez a természetes fogszín. :)
2015. jan. 29. 06:47
 4/4 anonim válasza:
Alapból a fogak színe fehér ne mondjatok már hülyeséget.
2022. márc. 4. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!