Titeket mennyire zavar, ha valakinek sárgák a fogai ill. mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Nagyon sárgák a fogaim, de nem tudok velük mit kezdeni. Ettől tök igénytelennek tűnik az ember, pedig egyáltalán nem vagyok az, sőt. De a fogaim... komolyan, már nagyon idegesít.
Valami tipp?
2020. máj. 10. 23:12
1/7 anonim válasza:
Nekem is azok voltak,sajnos alapból sötétebb tónusúak voltak,de nekem az orvosi fehérítés nagyon bevált,azóta imádom őket.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is alapból azok. Mennyibe kerül egy komplett fehérítés? Ha nem titok.
2020. máj. 10. 23:33
3/7 anonim válasza:
Szerintem ha valakinek természetesen olyan, akkor az nem tragédia. Mármint nem igénytelenség. De én például ismertem olyat, akinek tiszta sárgák voltak a fogai, és még hirdette is, hogy nem szokott fogat mosni. :O Na, az ilyenről semmi jót nem gondolok. :D De egyébként ha valakin látszik, hogy igényes, úgy minden téren, akkor azért rá lehet jönni, hogy a fogai sem azért olyanok, mert igénytelen lenne.
4/7 A kérdező kommentje:
Igénytelennek nem igénytelenség, csak annak tűnik és elég zavargó. Sokszor ez miatt mosolygom csak csukott szájjal.
2020. máj. 11. 08:45
5/7 A kérdező kommentje:
*zavaró
2020. máj. 11. 08:45
6/7 anonim válasza:
Amíg ápolt és nem büdös a szád, addig nincs miért aggódnod. A csontok természetüknél fogva sárgásak, nincs mit tenni. A rendszeres fehérítés csak tönkreteszi a fogakat. Az én fogsorom is sárgás, de még senki nem tette szóvá, sem az ismerőseim, sem a fogorvosok, akiknek a székében megfordultam.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát az én fogorvosom eléggé megszólt miatta :/
2020. máj. 16. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!