Hogy megy az Avonos beszerzés? Rendeltem online, és nem értek valamit.
Először rendeltem az oldalukról. Azt hittem, ingyenes szállítás, ezért nem pk-t, aztán látom, hogy egy nő fogja nekem beszerezni a kosárba rakott termékeket.
Ez mit jelent? Mármint oké, beszerzi nekem, de utána? Találkoznom kell vele ott, ahol ő mondja, és átvenni, vagy eljön hozzám, vagy utólag kell neki pk-t fizetni? Nem értem, hogy megy ez?
Az avon és a hasonlók ügynökökön, tanácsadókon keresztül mennek. Amit te kértél, azt a tanácsadónő (sok mással együtt) megrendeli a központból. Neki lehet erre postaköltsége, ha túl keveset rendel, de az nem téged terhel. (Ő eleve olcsóbban is rendeli, mint amennyit te a katalógusban láttál.)
A továbbiakban rajtad áll; hogy találkozol vele, vagy postàn küldi el, amit kértél, utóbbi esetben nyilván lesz neked is postaköltséged. Személyes átadásnál nem.
De vigyázz, tuti megpróbál majd beléptetni maga alá, ez pilótajáték. :)
A személyes találkozás ott történik, ahol ő mondja, ahol neki a legmegfelelőbb, vagy nekem is van beleszólásom, hogy pl: Szentlélek térnél, vagy Szent Margit kórház megállónál?
Pocsék közlekedő vagyok, és most mivel nincs iskola, nincs bérlet sem, plusz a vírus miatt nem szeretnék sokat közlekedni.
Ó és köszönöm szépen, ment a zöld kéz. :)
Egyszer rendeltem így, a nő eljött hozzám, odaadta a csomagot, és egy szóval sem akart befűzni :)
Viszont egy tipp: jelentkezz tanácsadónőnek, semmit sem kötelező se megvenni, se eladni, ellenben a törzsszámmal olcsóbban tudsz magadnak rendelgetni, és a postaköltség nagy részét atvallalja az avon. 1 napos postan maradó pl 450 ft körül van, 2 napos valami 200 forint. Baromira nem érdekli őket, hogy csak magadnak rendelsz, vagy másoknak is. Én így csinálom, csak magamnak vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!