Sárga szinü a böröm, szerintetek tulzás vagy csúnya? Mi a vélemenyetek? (kép)
Figyelt kérdés
Tul sok sarga es piros zoldseg/gyumi miatt elkezdett sargulni a vorom, ez legtobbszor veganoknal figyelheto meg.
A kerdesem az, hogy ez mennyire gáz? Ilyesmi az en szinem is jelenleg:
2020. máj. 7. 15:13
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya. Nem azzal van probléma, hanem a súlyoddal. Szerintem fel kellene szednem néhány kilót!
50/F
3/9 anonim válasza:
Jaj. A színeddel nincs bajom, de rettentően sovány vagy.
4/9 anonim válasza:
Ez nem a kérdező, hanem a bőrszín hasonlóság miatt tette fel!!!
5/9 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok, köszi 3-as, vak vagyok :D
6/9 anonim válasza:
Ha már kepkuldesen keresztül tudsz képet küldeni, nem lett volna egyszerűbb lefényképezni a karod/lábad például? 😅
Így képen a linkelt nőnek nincs durván sárgád színe. De gondolom neked nem épp teljesen ugyanolyan, mint a linkelt képeken.
7/9 anonim válasza:
Szerintem el akarta hitetni velünk, hogy ez ő :D
8/9 anonim válasza:
#7 megeshet! :D
Végülis én is feltehetnék egy kérdést, hogy mit gondoltok a bőrszínemről...ja bocsi, majd 20 perc múlva, addig keresek egy képet, amin olyan színű a bőr, mint az enyém...😂
9/9 anonim válasza:
Ha nagyon sárga, akkor elmehetnél majd valami orvoshoz is a biztonság kedvéért, mert a sárgaság tipikus jele a vese és májproblémáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!