Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lanyok combja mert tunik...

Lanyok combja mert tunik mindig nagyobbnak mint a fiukr?

Figyelt kérdés

2020. máj. 5. 09:13
 1/10 anonim ***** válasza:
29%

Miért tűnne nagyobbnak?

Nyilván egy nagyobb darab lány combja vastagabb, mint egy vékony fiúé. De azért, mert lány, hanem mert husi.

2020. máj. 5. 09:17
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Nőknél gyakoribb a körte alkat, úgy is nevezik, hogy nőies típusú elhízás, ha combra, fenékre hízik az illető. Férfiaknál az alma típusú elhízás gyakoribb, ők inkább hasra híznak.

Nőknél magasabb a normál testzsír százalék, ezért is tűnik a combjuk gömbölyűbbnek, míg a férfiaké izmosabb.

Nyilván egy vékony nő combja nem, és a férfiak között is vannak combosak.

2020. máj. 5. 09:33
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

Nem csak tűnik, az is!

A nők combja, lábszára,feneke erősebb, a férfiaknak ezek pont vékonyabbak, viszont a mellkas , váll, hát, karok meg a pasiknak erősebb.

F

2020. máj. 5. 10:27
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Ezt a kerdest tobb szempontbol is korbe kellene jarni, hogy miert van igazad, es miert nincs.
2020. máj. 5. 11:33
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
Nem vékonyabb, éppen hogy aranyos kis combjuk van. Igaz, a férfiak combját sose nézegettem, de kétlem, hogy a lányokénál vékonyabb lenne.
2020. máj. 5. 11:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom h vekonyabb de ugy tunik ha pl mindketten feszulos nadragban vannak, vagy ha leulnek es “szetfolyik” a vomb
2020. máj. 5. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Az én combomnál minden nőé erősebb pedig nem vagyok kis darab.
2020. máj. 5. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:
A hízás típusa miatt - körte. A hibás öltözködés miatt.
2020. máj. 8. 12:38
 9/10 anonim válasza:
Azért, mert testalkatilag ilyen a felépítésük és ebből adódik a szélesebb csípő, kivéve a nagyon vékony (nádszál) nőket. Én sem vagyok az a marha nagy darab férfi, nem vagyok szerencsére alma típus (hordó alkat), nem vagyok szumo birkózó sem, de azért én is a felső-közép kategóriába tartozom. 50 éves elmúltam, magasságom 177 cm és 90 kg. Nekem is elég széles a vállam, nagy a mellkasom, vastag a kezem, izmos a karom, van rajtam is némi plusz, egy kis sörhas (enyhe pocak), de mégsem vagyok az a kimondottan kövér, nem közép, azaz deréktájon vagyok a legvastagabb. Viszont a csípőm szintén szélesebb, erőteljesebb, ugyanúgy, mint a nőké, a combom is vastagabb (kb. 20 cm átmérő, mint amit egy férfi át tud fogni a kezével, úgy 1 arasznyi), vagyis az alkatom ennek ellenére teljesen arányos, úgymond "homokóra" formájú, ahhoz áll inkább közelebb.
2020. máj. 8. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert zsírosabb. De ilyen puha combú lányt sokkal finomabb ölelgetni, nem szúr. Komolyan.
2020. máj. 11. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!