Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetoválás allergia?

Bb250517 kérdése:

Tetoválás allergia?

Figyelt kérdés
Oehet valahol olyan tesztet elvégezni ahol kiderül, hogy allergiás vagyok-e a sima fekete tetoválás tintára, illetve ha a csuklómra szeretnék egy kb 10 centis Leviatán Keresztet az mennyibe kerülne?

2020. máj. 4. 17:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Bőrgyógyásznál érdeklődj erről. Amúgy szinte elhanyagolhatóan kicsi az esélye, hogy ilyen allergiád legyen, de vizsgáltasd ki, ha gondolod. Az igaz, hogy az elenyészően kicsi valószínűség mellett iszonyú súlyos következményekkel jár, ha mégis allergiás vagy, de persze ennek ellenére az emberek 95+ százaléka nem foglalkozik ezzel a tetoválás előtt (én sem tettem).

Maga a kereszt... függ a vastagságtól, 15-25 ezer közé mondanám, szalontól függően. De minden szalonban adnak irányárat, ha beszélsz velük messengeren.

2020. máj. 7. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!