Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Színes tetoválásnál ez allergi...

Színes tetoválásnál ez allergia lehet vagy csak simán csípések?

Figyelt kérdés
Van már egy tetkóm, ami fekete fehér, azzal semmi baj nem volt sosem. Viszont november 22 én csináltattam egy színeset is, a vádlimra ( kék, sárga, narancs és barna van benne ) ami problémamentesen gyógyulgatott, megfelelően fóliáztam és kentem bepanthennel, ahogy azt a tetkósom elmondta. Viszont most, pár napja észleltem hogy a már gyógyult felületen viszkető puklik keletkeztek. A puklik egyszínűek a tetkóval, semmi elváltozás, fájdalom vagy genny nincsen sem duzzanat. Én szúnyogcsípésre tippelek, de ti is megnyugtathatnátok, higy tényleg az e. ( bocs ha ez hülye kérdés, csak ráparáztam )

2018. dec. 8. 17:03
 1/3 anonim válasza:

Tudsz róla képet csatolni (akár privátban)?

Ha nagyon aggódsz, visszamehetsz a tetkóshoz, megnézetni, de akár orvossal is beszélhetsz.

2018. dec. 9. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy szinhez tartoznak vagy random mindenhol elojottek? Ha elozo, akkor lehet festekallergia, de ez nagyon ritka. Ez esetben mindenkeppen beszelj a tetovaloddal, mert egy sima vizes attetivalas segiteni szokott a feluleten, "fellazitja" annyira a pigmenteket a birodben, hogy el tudjak szallitani a falosejtek a nekik nem tetszo anyagot, aztan ha legyogyult, lehet mas arnyalattal javitani.

Ha a masodik, lehet, hogy erintkeztel valamivel/ettel valamit, ami immunvalaszt valtott ki, es a szervezeted a tetkora is reagal, mint aranylag friss idegen anyagra. Ha idonkent visszajon a jelenseg, erdemes elmenni egy atfogo allergiatesztre, mert lehet erzekeny vagy valamire, amirol nem is tudtal.

2018. dec. 9. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:
A bepállás okozhat hőkiütést, ha fólia alatt volt és nem szellőzött az is lehet.
2018. dec. 9. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!