Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek levágassam a...

Szerintetek levágassam a hajam vállig?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó,hogy nekem elég dús,és körülbelül hátközépig érő hajam van. Viszont eléggé megtetszett a vállig érő,és nagyon leszeretném vágatni..de félek hogy rosszul állna,mert esetleg sűrű a hajam..

Akinek van ötlete kérem ne tartsa magában..☺️

Az arcformám az kicsit oválisabb,dagibb😆

Viszont nincs nagy homlokom. Ha ez számít bármit is.

Köszönöm előre is.^^

2020. máj. 4. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt így nem lehet megmondani, így nem tudjuk hogy jól állna-e. De figyu, karantén van, ha levágatod és nem tetszik, úgyse látják sokan, plusz úgyis visszanő majd.

Inkább kérdezz meg olyanokat, akik látnak is téged, hogy szerintük hogy állna.

2020. máj. 4. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Vágasd, ha nem áll jól legalább felfrissül a hajad.
2020. máj. 4. 14:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. 😄

Megkérdeztem őket, szerintük jól állna.

2020. máj. 4. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sűrű, dús, hátközépig érő hajam volt nagyon sokáig, évekig hordtam így. Aztán tavaly télen megtetszett a vállig, vagy váll alá érő haj. Sokáig gondolkoztam, mire rászántam magam, és nem bántam meg! Egészen más lett az arcom, bájosabb és kislányosabb, ráadásul a hajmosás is sokkal egyszerűbb lett. Az én arcformám is pufi, de ha nyakig ér, az még elég hosszú ahhoz, hogy nyújtsa az arcot.

Sűrű hajjal meg minden frizura jól áll, ez ne tartson vissza.

2020. máj. 4. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobban szeretem a hosszu hajat, szoval ha nem toredezik, es nincs egyeb baja, szerintem ne vagd le! (es szerintem nem csak en vagyok igy ezzel)
2020. máj. 5. 09:24
 6/7 A kérdező kommentje:

4: köszönöm szépen, megfogadom a tanácsod. Énis nagyon szeretném, úgyhogy valószínűleg le lesz vágva.:)

5; elegge toredezett sajnos mindenhol

2020. máj. 5. 13:40
 7/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon sok hajam van, a derekamig ért, aztán gondoltam egyet és levágattam vállig. Életem egyik legjobb döntése volt, imádom és azóta sokkal egészségesebb is a hajam. Vágasd le szerintem :D
2020. máj. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!