Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen gyantát ajánlotok?

Milyen gyantát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Eddig próbáltam a kész gyanta csíkokat, egész jól működött, de mégsem volt az igazi, nem tetszett a végeredmény teljesen. Néztem az e-wax poharas gyantát, erről mi a véleményetek? Illetve a 100g-os kiszerelés mennyire elég? (A lábszáramat a combomat és az intim részeket, illetve a karomat szeretném). Esetleg azt a fajta gyantát, amit fel kell kenni, majd rátenni azt a csíkot (bocsánat, nem tudom a rendes nevet:D), nektek bevált?

Köszönöm a segítséget!!:))

2020. máj. 4. 03:01
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Fodrászkellékesben tudsz venni patronos gyantát, és melegítőt hozzá, persze gyantacsíkra is szükséged lesz. Ezeket karra is,és lábra használhatod. Intim részt inkább bízd majd kozmetikusra, azt egyébként is másfajta gyantával kell, a patronos gyanta erre nem alkalmas.

2020. máj. 4. 10:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2020. máj. 4. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!