El szeretnek kezdeni gyantazni otthon, milyen gyantat ajanlotok?
Labra szeretnem, es ha valaki ert ehhez, tudna mondani olyan markat es fajtat ami jo otthoni gyantazasra?
Kozmetikushoz nem szeretnek menni, jobb szeretem a dolgaimat magamnak megcsinalni
Elore is koszonom :)
A DMben vegyél görgős gyantapatront, otthon forró vízben melegítsd meg és azzal próbáld. Vegyél eldobható lehúzócsíkot is.
Nézd meg, hogy bírja a bőröd, a szőrtüszők. Ha minden oké, akkor érdemes beruházni egy otthoni gyantázórendszerbe. Mondjuk 3-4 gyantázás után.
Előző vagyok: sztem a márka mindegy. A lényeg a görgős, mert azzal könnyebb dolgozni.
Jó a cukorgyanta, de nem tudom, lehet-e boltban kapni. Sztem abból nem jó a görgős, mert azt vastagon kell használni és úgy visszafele tépni. Ha a klasszik gyantát nem bírja a bőröd/szőröd, akkor érdemes próbálkozni ezzel. De sztem kozmetikusnál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!