Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Darai Andi miert ilyen szep...

Darai Andi miert ilyen szep smink nelkul is?

Figyelt kérdés

En akármit csinálok magammal ronda vagyok, ha ki vagyok sminkelve még el is fogadható. Alapvetően nem pattanásos az arcom, hogy vállalhatatlan legyen alapozó nélkül. Nem tudom elmagyarázni.

[link]

[link]

2020. máj. 3. 03:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Egyszerűen olyan az arcberendezése, ami neked tetszik. Hozzá jön az, hogy szép, egyenletes és jó színű az arcbőre, meg van formázva a szemöldöke és telt szája van.

Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy nincsen retusálva a kép vagy nem használt valami filtert hozzá.

2020. máj. 3. 06:49
 2/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Hát az biztos hogy marha szerencsés. Áldnám a sorsot ha ilyen arcberendezésem lenne 😅
2020. máj. 3. 06:52
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Mert egy szép nő natúran is szép, a smink csak kiemeli mégjobban a szépségét. Illetve reggel ahogy felkel azonnal szép.

Viszont van a másik oldal akikkel elbánt a természet ők festékszórót használnak.

F

2020. máj. 3. 09:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Velem akkor csúnyán elbánt a természet. 😅
2020. máj. 3. 16:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet mindenki tökéletes...
2020. máj. 3. 16:19
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Igazságtalan az élet...
2020. máj. 3. 16:53
 7/13 Sunshinedoll ***** válasza:
80%

Mert van pénze és ideje arra hogy szép és egységes, kipihent bőrképe legyen.

Vagy nagyon szerencsés.

2020. máj. 3. 18:48
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem, hogy olyan sok ideje lenne hisz van egy gyereke. Valószínűleg nagyon szerencsés.
2020. máj. 3. 19:21
 9/13 Sunshinedoll ***** válasza:
72%
Nála jóval elfoglaltabb nőknek is van gyereke, nem egy, hanem három és nem néznek úgy ki, mint ő, az biztos.
2020. máj. 3. 19:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Lehet.
2020. máj. 3. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!