Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti inkább jókat esztek vagy...

Ti inkább jókat esztek vagy visszafogjatok magatokat a kajákkal, hogy úgy nézhessetek ki hogy akartok?

Figyelt kérdés
Mindkettoben van öröm azért kérdezem:D
2020. máj. 2. 17:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

Inzulinrezisztens vagyok, így az én esetemben a koplalás a legfatálisabb hiba lenne, mert leállna az anyagcserém és ATTÓL IS híznék.

Tudom, ezt a mai napig nem értik sokan, hogy “mégis miért híznék, ha koplalok”? Pont azért, mert örökletesen beteg az anyagcserém, és éveken keresztül éltem úgy, hogy fogalmam sem volt erről.

Koplaltam, mert azt hittem, hogy ettől fogyhatok, mint mindenki, de a mérleg mégis egyre többet mutatott, - és senki nem hitt nekem, csak hibáztattak és napi szinten vágták hozzám, hogy a testem egy undormány, és én is így gondoltam.

De rá kellett jönnöm, hogy az én esetemben ez NEM megoldás. Mennyiségre jóval bőségesen kellene ennem, jóval kevesebb szénhidrátot, mert ettől felgyorsul az anyagcserém.

Amikor elkezdtem így étkezni, sokkal jobb lett a közérzetem, és kezdetben minden héten fogytam 2, majd fél kilót, - ami óriási eredmény volt, hiszen előtte a mérleg ÉVEKIG nem mutatott mínusz értéket!

Attól függetlenül, hogy a táplálkozásom homlokegyenest más, mint annak, akinek nem kell odafigyelni erre a problémára, és az élelmiszerek 90%-a ki van lőve számomra, kivéve az alacsony glikémiás indexű zöldségeket és egyéb ételeket, - JÓKAT eszem. Mert amit ehetek és elkészítek, azt szeretem, így ez egyáltalán nem lemondás a számomra. Egészségesen étkezem, ízletes dolgokat eszem, és évek óta tartom a súlyomat. Amikor rájöttem és elkezdtem, egy év alatt 20 kilótól szabadultam meg.

2020. máj. 2. 22:46
 12/16 anonim ***** válasza:
30%
Nem attól hízol ha jókat eszel. Attól hízol ha szar kajákkal túleszed magad. Aztán megszokja a szervezeted hogy mindig túleteted magad, és mindig egyre többet akar. Én mindig jól lakom. De mikor úgy érzem elég volt nem eszem többet. Soha sincs kajakóma.
2020. máj. 3. 06:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én jókat eszem és mellé jókat edzem.

Így nincs mitől aggódnom.

Egyszer élek nem fogok nélkülözni semmit a jó kajákból, mikor edzéssel kordában lehet tartani a testet.

F

2020. máj. 3. 09:29
 14/16 Sunshinedoll ***** válasza:

Szerintem az egészséges kajákból is lehet nagyon jókat enni, nagyon finom egészséges ételek vannak, úgyhogy nekem nem zárja ki egymást a kettő.

Illetve nyilván van, hogy jól esik a pizza vagy hamburger, de nem minden nap, ráadásul annyira nem szoktam ezen izgulni, mert rendszeresen edzek, úgyhogy bőven belefér az, hogy néha ilyesmiket egyek. Többször amúgy sem esik jól, nem szeretem a nagyon zsíros vagy egészségtelen ételeket, mert utánuk gyakran elpilledek, eltelítenek, és nem érzem túl jól magam, így ritkán szoktam ilyeneket enni. Nassolni egyáltalán nem szoktam, nem vagyok édességes sem.

2020. máj. 3. 18:56
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Koplalok, max 1 nap 1x eszek, néha persze jön a falásroham. Sok melóm van ebben a testben, rettegek a hízástól. :(
2020. máj. 5. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:
67%

"Jókat enni" itt azért megállnék egy gondolat erejéig.

Ez nálunk a családban azt jelenti, hogy zabálás fulladásig (aztán fsás, hányás, no-spa marékszámra)

Öcsémet elvittem (még tavaly) a kedvenc bécsi éttermembe, ahol ajánlottam neki egy nagyon finom szuvidált húst, teljesen kiborult a tányért meglátva, hogy mi ez a három kolbász karika zöld levéllel. Ez nemhogy nem ebéd, hanem nem is étel.

Rimánkodott, hogy vegyek neki egy döner tálat, mert az jó kaja - szerintem meg a legalja.

2020. máj. 7. 12:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!