Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti inkább jókat esztek vagy...

Ti inkább jókat esztek vagy visszafogjatok magatokat a kajákkal, hogy úgy nézhessetek ki hogy akartok?

Figyelt kérdés
Mindkettoben van öröm azért kérdezem:D
2020. máj. 2. 17:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én amióta egészségesen étkezem (sok zöldség), azóta nem kívánom az édességeket, se a chipset. Pedig előtte naponta lecsúszott a csoki, pizza stb.
2020. máj. 2. 17:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig tartott meg eljutottal oda hogy nem kívánod?
2020. máj. 2. 17:53
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha valami finom, abból szeretek jókat enni. De egyébként meg nem vagyok egy nagyétkű és hízékony sem, szóval ilyen szempontból szerencsém van valahol.
2020. máj. 2. 18:02
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Ha valami nagyon ízlik, abból többet eszem. De nem vagyok nagy kajálós. Nasira figyelek, hogy ne legyen gyakran.
2020. máj. 2. 18:15
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Én inkább eszek. Nyilván nem ész nélkül, de ha meglátom a kedvenc sütimet, nem futok el 😀
2020. máj. 2. 18:19
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

Mivel hízás a célom, ezért jókat eszek, hogy úgy nézhessek ki ahogy akarok :)

Lenne öröm ha jönnének a kilók de nagyon makacsok xd

16/l

2020. máj. 2. 18:24
 7/16 A kérdező kommentje:
Én is mindig vékony alkat voltam,de most 25 felett már Azt vettem eszre,hogy gyorsabban hízok. De már leadtam a felesleget csak néha meg ennek egy jó csokit vagy gumicukrot,de sajnos kevéssel nem érem be így inkább nem is eszek 🙊
2020. máj. 2. 18:31
 8/16 Metionin ***** válasza:
36%
Én eszek :D alapból nehezen hízok de annyit mozgok, hogy nem jön rám plusz kiló akkor sem ha minden este kieszem a hűtőt. Bár péksütit, gyorskaját meg ilyen tradicionálisan kerülendő dolgokat nem szoktam enni, édességet igen de mértékkel.
2020. máj. 2. 19:21
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Mértékkel eszem és egyébként sose tudtam egyszerre sokat enni.
2020. máj. 2. 19:27
 10/16 anonim ***** válasza:
94%
Inkább jókat eszek,szerencsére genetikailag vékony vagyok,úgyhogy nincs ilyen bajom.
2020. máj. 2. 20:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!