Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ti akkor is szőrtelení...

Lányok! Ti akkor is szőrtelenítetek amikor nincs párotok?

Figyelt kérdés
Vagy pl. Most otthon kell lenni, szóval akkor is mindenhol szőrtelenítetek ha nincs kinek?

2020. ápr. 27. 23:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Intim részen párkapcsolatben is csak minimálisan szoktam igazítani.

De most hogy itthon vagyok, semmit nem szőrtelenítek, se láb, se hónalj, se semmi.

Furcsa, most kb kétszer annyit tornázok mint eddig, az meg is látszik rajtam, tónusban vannak az izmaim, jobban is alszom. Eddig meg mindig a szépség érdekében mozogtam, utáltam is. Szóval furcsa, hogy a torna milyen szívesen megy, a szőrtelenítés még nem is érdekel. Lehet hogy a vírus után is így hagyom 😂

2020. ápr. 28. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hónaljat kétnaponta, lábat és intim részeket hetente egyszer, bajszit havonta. Független attól, hogy találkozom e a párommal, vagy nem.
2020. ápr. 28. 13:39
 13/14 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, előtte is szőrtelenítettem. magamért csinálom, nem másnak.
2020. ápr. 28. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenhol ahol szeretném. Láb, hónaalj, intim rész. Nem a pasinak csinàlom,hanem magamnak, önbizalmat ad. Ha a pasinam nem tetszene az sem érdekelne, mert én így érzem jól magam, így komfortos. Ha neki valami nem tetszik, tudja hol az ajtó.
2020. jún. 26. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!