Rendelt már valaki a michaelkors.eu oldalról?
Figyelt kérdés
Egy csizmát szeretnék rendelni, de nagyon rossz értékeléseket olvastam erről az oldalról a neten. Ami meglepő, mivel ez a hivatalos oldaluk2020. ápr. 27. 00:01
1/6 anonim válasza:
Ez a hivatalos oldaluk. Nem tudom mit olvastal a neten de en egy rosszat se tudnek mondani. A meretezes kicsit facebook csoportban tudsz erdeklodni melyik lehet neked a megfelelo meretezes. En mar rendeltem semmi gond nem volt,meretben is jo volt.
Ha gond van akkor altaba meretezes miatt, vagy mert a futarok kilopjak ( volt ilyen ) de az nem a Michael Kors hibaja es ezen felul az ilyet mindig gond nelkul vissza is utaltak!
5/6 Pocahontas12 válasza:
Én 5 mapja rendeltem, 3 napja érdkezett a spam mappába az email, h törölték a rendelésem (?). Abszolút nem értem, fizettem azonnal meg is erősítették. Hogy lehet mégis h törlik a rendelésem? Arról eddig semmi infó h mikor kapom vissza a pénzem... Számomra elég nagy csalódás volt ez, a mom parkban a kisfiú eladó is rendkívül bunkó, pedig egy ilyen üzletben főleg nem engedhetné meg magának.
6/6 anonim válasza:
Sziasztok ! Éppen most rendeltünk az oldalról ! Az összeg nem valós 25.000 Ft helyett 40.000 Ft ot vontak le. És semmi elerhetoseg nincs. Kétlem hogy meg fog érkezni a csomag. Ez az oldal SCAM ! ! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!