Avon oldalról hogy lehet rendelni?
Figyelt kérdés
Mármint úgy működik ez hogy regisztrálok és akkor meg kell adni adatokat mint cím, telefonszám és akkor ha rendelek valamit akkor azt ide hozzák ki? Vagy mindenképp kell egy tanácsadó? Amúgy nem teljesen vagyok tisztában ennek a menetével. Valaki tudna segíteni?2020. ápr. 18. 20:23
1/2 anonim válasza:
Én már régebben rendeltem az avon oldaláról. Akkor ez úgy működött, hogy leadtam a rendelést, ahol a végén lehetett választani tanácsadók közül. Majd a kiválasztott tanácsadó felkeresett telefonon, hogy akkor hol lenne optimális a találkozó. Nem volt kimondottan olyan lehetőség, hogy házhoz szállítás. Maximum, ha sikerül lebeszélned a tanácsadóval, akkor ő házhoz viszi neked, de ez nem biztos.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm. Ha regisztrálok akkor ott meg kell adni a pontos címet, ha nem szállítják ki akkor miért kell megadni? És ebben a mostani karantén helyzetben a tanácsadóval való találkozó sem megoldható.
2020. ápr. 18. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!