11/12 anonim válasza:
Ha neked ez tetszik, akkor miért ne? Vedd csak meg és viseld büszkén. A lényeg, hogy te érezd magad jól a bőrödben. Nem értem azokat az embereket akik a külső alapján ítélkeznek. Véleményem szerint egy ember külsején, csak az szúr szemet, ha az illető nem tisztálkodik. De meg akkor sem ítélkezel, esetleg diszkréten felhívod a figyelmét. Semmi értelme, hogy ilyen formán olvadj bele a közönségbe, csak azért hogy megfelelj mások elvárásainak.
Légy a magad módján egyedi és külonleges. Úgy is csak a korlátozott mentalitás hívei ítélkeznek, az ők véleménye pedig nem számít. (Tudom, hogy ez nem válasz a kérdésedre, de felháborítottak az értelmetlen válaszok, miket kaptál).
12/12 anonim válasza:
Második vagyok. Én sem lenézésből írtam, csak a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!