Kicserélhetem ilyen állapotban a helix piercingemet?
2019 augusztusában szurattam karikával, azóta nem akar meggyógyulni. Még mindig érzékeny, még mindig néha váladékozik . Tudom, hogy akár egy évbe is beletelhet a gyógyulása, de már jópár hónapja nem akar javulni. Azt olvastam több helyen is, hogy a karika nem a legjobb választás kezdő ékszerként mert elforog és ezzel irritálja a lyukat és a sebet.
Terveztem új piercinget szuratni és akkor ki szerettem volna cseréltetni talpas ékszerre, de a jelenlegi helyzet miatt inkább ezt elhalasztom.... Nos, a kérdésem az lenne hogy kicserélhetem-e sima beszúrós ezüst fülbevalóval? Nem szeretnék rosszabbítani a jelenlegi állapotán és nem vagyok benne biztos, hogy egy gyógyuló piercing esetében az ezüst ékszer jó ötlet lenne. Egyébként bírja a fülem az ezüstöt
Ti mit tennétek, kicserélnétek otthon ezüst egyenes szárú ékszerre vagy várnátok pár hónapot amíg eljuttok egy piercerhez?
Kicserélhetnéd, de arra, amire akarod, arra inkább ne. Ezüst amúgy se túl jó, amíg gyógyul, a pillangókapcsos ékszerek meg addig felejtősek csak, amíg a teljes gyógyulás végére nem értél. Utána már lehet. Addig inkább kétvégén golyós egyenes száras, vagy talpas végű, egyenes száras. Ha egyik sincs, akkor maradj a karikánál. Folyamatosan kezeld, óvd.
Ha nagyon nem akarna gyógyulni, mint ahogy írod, akkor menj vissza a piercerhez, vagy egy másikhoz és cseréltesd ki az ékszert benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!