Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Attól hogy valaki szép miért...

Attól hogy valaki szép miért viselkedik ku. akent?

Figyelt kérdés
Nem ertem a lányok között ha egy lany szebb mint a többi társa annak miért kell bunkó lenni és éreztetik hogy ők mindenben fölényben vannak?
2020. ápr. 24. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Az ilyenek azt hiszik, hogy azért, mert szebbek, és kellenek a pasiknak, attól ők felsőbbrendűek. Szeretnek "rátaposni" másokra.

De nem minden szép lány/nő ilyen, akad néhány, de én ismerek ellenpéldát.

2020. ápr. 24. 10:25
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell szép legyen, elég ha elhiszi magáról. Akkor pedig az egóval felsőbbrendűségi érzés is jön, miszerint ő bizony tud válogatni. Ő ítélkezhet, ő lenézhet. Persze semmi nem jogosítja fel rá, de egy fejlett kisugárzással sok minden el lehet érni.

Az önbizalomhiányos lányok közül is sok szép van, csak a kisugárzásuk ront az összképen és kevésbé lehet észrevenni, hogy közöttük is sok gyönyörű van.

2020. ápr. 24. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Beriasztott az irigységdetektor.
2020. ápr. 24. 11:18
 4/10 A kérdező kommentje:

Irigységnek nyoma sincs. Csak nem értem.

Baráti társaságba van egy ilyen lány (de mi meg nem allunk tul kozel egymashoz)és én mindig probaltam(próbálok?) hozzá normálisan állni,szólni,baratkozni de barátságot szerintem velem nem akar,mert nagyképűnek látom velem szemben. Én sosem ártottam és nem is ártanék neki sem beszólással,sehogy ezzel szemben ő megtette.

2020. ápr. 24. 12:17
 5/10 anonim ***** válasza:
31%

És ebből arra következtetsz, hogy

1. a fölényességének oka a szépsége

2. a szép lányok fölényesek

És az eredmény egy jóízű lek.rvázás.

2020. ápr. 24. 12:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Mert te mi másra gondolnál kedves? 😊
2020. ápr. 24. 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A szép külső nem feltétlen korrelál a kiállhatatlan személyiséggel, viselkedéssel. Csúnyább, de ugyanúgy bunkó emberek is léteznek, csak őrájuk kevésbé figyel fel a nagytöbbség.
2020. ápr. 24. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

"Mert te mi másra gondolnál kedves?"

Szerintem elég feltűnő a téves következtetés. De majd megtapasztalod ugyanezt a másik oldalról, ha régi vágású férfiközegbe pottyansz. Ha bármi miatt rossz kedved lesz, az a többiek szemében azért lesz, mert nő vagy.

2020. ápr. 24. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Amit te irsz, az nem kurvulas.

Ezeknek kiskoruktol fogva nyaljak a segguket, eleg csak szepen nezni, es sokan behodolnak nekik 🤣

2020. ápr. 24. 14:02
 10/10 anonim válasza:

Ez igazából ember függő, de igen vannak ilyen szemét lányok. De nem is kell nagyon szépnek lenniük velem (szerintem) egy szinten lévő lányok is tudnak ám öntelt libák lenni. De nem szép lányok is.

És vannak szép lányok akik nagyon kedvesek stb. (bár igaz, hogy ma már ez is ritkaság).

De pl én azt vettem észre osztályomban, hogy azok lesznek főként eltelve maguktól akiknek van párkapcsolatuk, vagy körbe ugrálják a seggüket a fiúk mert ettől éreznek egyfajta elégedettséget.

2020. ápr. 27. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!