Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az alapozók ráncosítanak?

Az alapozók ráncosítanak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem
2010. júl. 27. 22:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ !
2010. júl. 28. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
valakinél igen valakinél nem.az én böröm a sok alapozótól petyhüdtebb lett nem beszélve a pattanásoktól azt tudom tanácsolni hogy ne tartózkodj vele sokat a napfényen mert szó szerint ráég és így okozhat ráncosodást
2010. júl. 28. 10:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha megfelelő rétegben viszed fel és úgy használod, ahogy kell, nem okoz ráncosodást. Én mondjuk ezért is használok jó minőséget, mert lehet, hogy többe kerül, de így biztos lehetek abban, hogy nem megy tőle tönkre a bőröm és 40 évesen nem lesz olyan, mint az elefánt bőre:)))
2010. nov. 3. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha megfelelően ápolod és hidratálod a bőröd a rendszeres sminkelés mellett - és persze minőségi alapozót használsz, ami alatt tud lélegezni a bőröd - akkor nem.

Nekem pl serdülőkoromban a bőrgyógyászom direkt ajánlotta az alapozót, mert egyrészt védi a bőrt a külső szennyeződésektől, másrészt jobb lesz a közérzete tőle annak, aki mindig feszült a bőre miatt. Sokat is javul!:)

2011. jan. 7. 13:31
 6/6 A kérdező kommentje:
és mi a véleményetek az AVON-os colortrend alapozórol ?
2011. jan. 9. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!