Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Max Factor alapozók tapasztalat?

Max Factor alapozók tapasztalat?

Figyelt kérdés
Melyiket használod? Mennyire tartós? De ha valaki tud nekem egy olyan alapozót írni amelyik legalább 12 órán keresztül rajtam marad az is jó:D
2010. dec. 27. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:

[link] (----ezt használom.

Szerintem szépen fed és jo szinei vannak.Nem fénylik tőle az arc és könnyű elkenni.

Amit nem ajánlok az a second skin.Jobban mondva csak akkor ajánlom ha nem fedni akarsz vele hanem nincs bőrhibád és csak egy üdébb arcszint akarsz.Nem fed jól a second és mondjuk nekem számit h jol fedjen.

"Amire még esküszöm az a loreal infallible és az accord parfait, de olcsóbb kategoriábol a maybelline affinitone mineral.Mindegyikem volt és van is."

2010. dec. 27. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
UI:a Viciről sok jót hallottam,de nem probáltam,de a clinigue is nagyon jo(azom volt)csak nekem az nem kifizetödő,amennyi alapozót használok:)
2010. dec. 27. 18:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Second Skin alapozóm nekem is volt,én is csalódtam benne úgyhogy repült is ajándékba egyik ismerősnek:D

Vichy dermablendem van! Nagyon szépen fed és tartós is szóval tökéletes csak egy gondom van, én marha egy árnyalattal sötétebbet vettem és elég rémesen nézek ki vele szóval erről ennyit:) Akkor kipróbálom ezt a másik Max Factort remélem tényleg jó és nem olyan,mint a second skin,mert nekem ez nagy csalódás volt egy ilyen márkánál...

2010. dec. 27. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Sekond nekem is ment az uncsitesomnak,persze neki jo lett,mert nincs börhibája és csak egyenletes arcszinhez kelett neki.Hidd el h ez amásik jobb és nagyon sokszor le is árazzák szóval akkor vedd meg,asszem dm vagy rossmanban van most "olcson" de a rossmannban kb 1-2 havonta tuti le van árazva ez a fajta.Amúgy én is nem egyszer mellé nyultam már a szinnel,pedig mindig nagyon figyelek,de azt állitom h van amielyik teszter nem is olyan mint az alapozó.Meg figyelni kell h mindig ki kell menni az üzletből,legalábbis az ajtoig természetes fénynél megnézni.Mondjuk a dermablendel gondolom az volt a gáz h patikába lehet kapni és nem hiszem h annyira ellehet vele tökölni mert nem érnek rá veled fogllakozni.

Amelyiket leirtam azok mint tartósak és ajánlom.

2010. dec. 27. 18:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Mégegyszer köszi!

Ja mögöttem álltak a gyógyszertárban 4-en,nem volt pofám leállni termék mintát kérni,mert dobozon jó volt a szín,csak ami a dobozban volt az már jóval sötétebb volt. És annyit elárulsz nekem,hogy ez mennyire tartós? Mármint ez a max factor kb hány órát bír ki?

2010. dec. 27. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Huh...hát nem merek mondani semmi pontosat.Függ szerintem attol h pl.az arcodat mennyiszer piszkálod vagy hogy edzel e "benne"(mert én igen)meg pl.ha alszol napközbe akkor is jön le rola,és ha nem tiszta bőrre van felvive stb.

Szerintem egy 6-8 orát birnak az apozok,utána is lehet h fentvan még de korrigálást igényel.

2010. dec. 27. 19:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. dec. 28. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!