Max Factor alapozók tapasztalat?
[link] (----ezt használom.
Szerintem szépen fed és jo szinei vannak.Nem fénylik tőle az arc és könnyű elkenni.
Amit nem ajánlok az a second skin.Jobban mondva csak akkor ajánlom ha nem fedni akarsz vele hanem nincs bőrhibád és csak egy üdébb arcszint akarsz.Nem fed jól a second és mondjuk nekem számit h jol fedjen.
"Amire még esküszöm az a loreal infallible és az accord parfait, de olcsóbb kategoriábol a maybelline affinitone mineral.Mindegyikem volt és van is."
Köszi a választ!
Second Skin alapozóm nekem is volt,én is csalódtam benne úgyhogy repült is ajándékba egyik ismerősnek:D
Vichy dermablendem van! Nagyon szépen fed és tartós is szóval tökéletes csak egy gondom van, én marha egy árnyalattal sötétebbet vettem és elég rémesen nézek ki vele szóval erről ennyit:) Akkor kipróbálom ezt a másik Max Factort remélem tényleg jó és nem olyan,mint a second skin,mert nekem ez nagy csalódás volt egy ilyen márkánál...
Sekond nekem is ment az uncsitesomnak,persze neki jo lett,mert nincs börhibája és csak egyenletes arcszinhez kelett neki.Hidd el h ez amásik jobb és nagyon sokszor le is árazzák szóval akkor vedd meg,asszem dm vagy rossmanban van most "olcson" de a rossmannban kb 1-2 havonta tuti le van árazva ez a fajta.Amúgy én is nem egyszer mellé nyultam már a szinnel,pedig mindig nagyon figyelek,de azt állitom h van amielyik teszter nem is olyan mint az alapozó.Meg figyelni kell h mindig ki kell menni az üzletből,legalábbis az ajtoig természetes fénynél megnézni.Mondjuk a dermablendel gondolom az volt a gáz h patikába lehet kapni és nem hiszem h annyira ellehet vele tökölni mert nem érnek rá veled fogllakozni.
Amelyiket leirtam azok mint tartósak és ajánlom.
Mégegyszer köszi!
Ja mögöttem álltak a gyógyszertárban 4-en,nem volt pofám leállni termék mintát kérni,mert dobozon jó volt a szín,csak ami a dobozban volt az már jóval sötétebb volt. És annyit elárulsz nekem,hogy ez mennyire tartós? Mármint ez a max factor kb hány órát bír ki?
Huh...hát nem merek mondani semmi pontosat.Függ szerintem attol h pl.az arcodat mennyiszer piszkálod vagy hogy edzel e "benne"(mert én igen)meg pl.ha alszol napközbe akkor is jön le rola,és ha nem tiszta bőrre van felvive stb.
Szerintem egy 6-8 orát birnak az apozok,utána is lehet h fentvan még de korrigálást igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!