A szőke haj+ kék szem van akinek bejön?
Figyelt kérdés
Nekem szőke hosszú hajam van és türkiz kékes szemem. De nagyon sok helyen hallom hogy a szőke taszító, és a kék szem is. Itt van akinek bejön?(nem ismerkedés szempontjából)2020. ápr. 22. 17:47
11/11 anonim válasza:
Az én hajam szőkésbarna (inkább szőke) és ilyen méregzöld a szemem. Úristen mit meg nem adnék egy türkiz szemért ! 😀
Amúgy én is azt vettem észre, hogy mióta a természetes hajszínem viselem elveszem az emberek között a párom szerint nem áll jól, túl átlagos, hogy világos 🤷♀️
De bezzeg amikor sötétbarna volt, mindenki odáig volt meg vissza, pedig az nem is a természetes színem.
Sok az északi típus Magyarországon, itt a sötétebb tónusok számítanak különlegesnek, de ne törődj vele, ha ez a szín megy a személyiségedhez akkor biztosan gyönyörű vagy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!