Az utóbbi időben fogytam 10 kg t és edzettem. Tovább akarok fogyni de az ismerőseim szerint már egyáltalán nincs szükség rá mert ha fogyok még anorexiásan vékony leszek. Szerintük már nincs formám sem annyira lefogytam.
170cm vagyok 61 kg. Itt vannak a képek.
Szerintetek csinos , vonzó vagyok, vagy még fogyjak nyugodtan.
Te meg lehet azt fogod hinni, hogy csak meg qrnálak,😀 de nem ezért írom... Én tényleg pont jónak találom a tested.
Se nem kövér, se nem vékony, amit én szeretek.
Formás vagy, és ne fogyj többet. 👌👌
Komolyan mondom.
F
2020. ápr. 21. 21:54
2/31 anonim válasza:
Nekem nem jössz be annyira, de szerintem a többségnek nagyon is tetszeni fogsz.
3/31 anonim válasza:
Tökéltes! Tényleg nincs szükség arra, hogy tovább fogyj! :) 25F
4/31 anonim válasza:
Hát szerintem te is tudod, hogy jó csaj vagy, felesleges megerősítést kérni, és hagyni nyálat csorgatni az ittenieknek. Bár, kinek mi dobja fel a koronavírustól unalmas napjait.
2020. ápr. 21. 21:56
5/31 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy, de olyan legyél, ahogy te érzed jól magad. Én is kb ilyen vagyok, én még szeretnék leadni kb 5 kilót.
2020. ápr. 21. 21:56
6/31 anonim válasza:
Igen
2020. ápr. 21. 21:57
7/31 anonim válasza:
Vonzó vagy.
Az edzést nyugodtan folytathatod, mert egészséges, emellett bizonyos diétát is tarthatsz ennek érdekében, de konkrétan fogyókúrás diétát felesleges.
2020. ápr. 21. 21:58
8/31 anonim válasza:
175 vagyok ès 56 kiló. Semmi baj az arányaiddal.
2020. ápr. 21. 22:00
9/31 anonim válasza:
Ha nagyon akarsz, még 4-5 kilót leadhatsz (többet semmiképp), attól nem leszel anorexiás. De így is teljesen jó alakod van.
2020. ápr. 21. 22:01
10/31 A kérdező kommentje:
Kedves 4es. Egész gimiben csúfoltak, hogy nagyon ocsmányul nézek ki. Miután fogytam le anorexiásoztak. Sosem volt nagyon sok önbizalmam szóval nem nyálcsorgatásra raktam fel a képet :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!