Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon szép...

Szerintetek is nagyon szép Gresa Szonja?

Figyelt kérdés

Szerintem gyönyörű és különleges. A barátnőim nem értenek egyet.

[link]

2020. ápr. 20. 12:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem úgy értette, hogy ciki, hogy gáz hogy ekkora a különbség. Inkább amiatt nincs önbizalma senkinek, mert mindenki csak a szerkesztett verziót látja, az pedig tényleg elérhetetlen a legtöbb nő számára főleg, hogy még a képen szereplő nők sem úgy néznek ki a valóságban.

[link] ezt az oldalt vagy ezt vagy [link] érdemes néha megnézni.

2020. ápr. 20. 17:25
 12/22 A kérdező kommentje:
Abban igazatok van, hogy sok lány teljesen eltorzítja, már-már felismerhetetlenné manipulálja a fényképeit, de szerintem Szonja pont nincs köztük. A belinkelt 2014-es kép óta sok idő eltelt, mindenki változik, ahogy a divat is.
2020. ápr. 20. 19:57
 13/22 anonim ***** válasza:
20%
Igen, gyönyörű. DE profi smink + retus. Amivel lehet csak feldobja az amúgy is szép arcát, viszont ezzel lett egy tipikus insta feje.
2020. ápr. 20. 20:34
 14/22 A kérdező kommentje:
Számomra a személyisége is megnyerő. Tök higgadtan, normális stílusban kommunikál olyan emberekkel is, akikhez a legtöbbünknek nem volna türelme. Az pedig, hogy boncmester volt, elismerendő, mert fel meri vállalni önmagát, még akkor is, ha meglepő, hogy egy ilyen kis törékeny lánynak ez az érdeklődési köre.
2020. ápr. 27. 13:12
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Én pl örülnék, ha ilyen szép lennék és ilyen jól tudnék sminkelni. Szerintem alapból is szép lány, a smink pedig dob rajta. Mint embert nem ismerem, de szerintem értelmes lány lehet, egy utaskísérőnek sok türelme és empátiája van.
2020. jún. 20. 10:22
 16/22 A kérdező kommentje:
: )
2020. nov. 9. 15:04
 17/22 anonim válasza:
100%
Nagyon szép lány!
2021. ápr. 8. 15:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában derült ki, Szonja is épp oda való, ahova a feleségem...
2021. máj. 20. 09:40
 19/22 anonim ***** válasza:
56%

Erről a lányról nekem egyik pilótás vicc jut eszembe.

Leszálláshoz készül az utasszállító gép. A pilóta bekapcsolja a hangosbeszélőt és téjékoztatja az utasokat, hogy hamarosan leszállnak, földet érnek a reptéren,

A hőmérséklet 26 fok lesz amikor kiszállnak.

Utána elfelejti kikapcsolni a hangosbeszélőt és mondja tovább a másodpilótának..

ha most leszállunk, bedobok egy sört,

és megdöntöm azt a jó kis szőke sztyuvit.

Hallja ezt a lány és rohan előre a repülőn, hogy szóljon, bekapcsolva maradt a hangosítás.

Az első űlésről odaszól neki egy idős asszony, ne szaladjon kedves, még előtte megiszik egy sört...

.

Épp a "konyhafőnökben" nézem, hát szóval, nagyon cuki, különleges kislányos pofikája van, az biztos!

2021. máj. 21. 23:10
 20/22 anonim ***** válasza:
En most ismertem meg a Konyhafonok altal. Sztem is ritka szep csaj💕
2021. máj. 25. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!