Szerintetek egy nagy orrú lány is lehet szép?
Nagyon sokat ront ez az összképen?
Eléggé nagy az orrom és nem csak úgy kitalálom hanem tényleg. Nem görbe vagy ilyenek, csak szemből széles oldalról kicsit hosszú. Sokat aggódok emiatt. Szóval szerintetek lehet szép egy lány nagy orral?
16/L
A fitos orrokat szeretem, de volt csaj aki nagy orrával együtt bűvölt el.
Attól függ jó e az öszhatás.
Küldj képet és megmondom szépvagy e avagy sem.
Nekem is nagy az orrom férfiként, egy ideig zavart is csak aztán később rájöttem az előnyére, egyszerre két nőt tudok kielégíteni.
F
Szia! Én is lány vagyok, és nekem is óriási orrom van (olyan sasorr szerű, mint Dancsó Péternek). Engem is nagyon zavar, nem szeretem ha oldalról fotóznak, ráadásul nekem még orrsövényferdülésem is van. (Néha poénkodunk is vele, hogy lehet, hogy titokban zsidó vagyok :D)
Sokszor nézegetek előtte-utána képeket orrműtét után, mert tényleg elgondolkoztam rajta, hogy megcsináltatom.
De mostanában nagyon sok nagy orrú YouTubert/színésznőt láttam, és azt vettem észre hogy gyönyörűek - nem a nagy orr ellenére, hanem azzal együtt.
Itt van pár, szerintem egytől egyig nagyon szépek:
[link] (Clémence Poésy)
[link] (Lea Michele)
[link] (Maddie Lymburner)
[link] (Anne Hathaway)
Szóval átérzem a helyzeted, de ahogy észrevettem, általában ez saját magunkat jobban zavar, mint az "ismerőseinket". :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!