Mit gondoltok arról ha egy lánynak nyáron fehér a bőre?
dehogy gáz. ez még annyira nem is fehér, de azzal sincs gond. jó, hogy vigyázol magadra, nem éri meg a csokibarnaság a bőrrákot, meg hogy 40 évesen mazsola szottyadtságú legyél. 20 éves korom előtt én is szarránapoztam magam, aztán egy bőrrák a családban rádöbbentett, hogy le kéne álljak vele. azóta még fényvédőzök is, néha beszólnak, hogy hogy vagyok ilyen fehér még nyaralás után is, de ez csak az a hülye berögződés, hogy akkor érezted jól magad, ha kb leégtél vagy brutál barna vagy... tényleg szocializáció az egész, japánban, koreában meg a minél sápadtabb bőrért tesznek meg mindent.
ha nagyon nem tudod magad világos bőrrel elfogadni, önbarnítózz, az sokkal kevésbé káros
Egyáltalán nrm gáz!! Fontos oda figyelni a bőrünkre, hiszen a nap az egyik legnagyobb ellensége. Igaz hogy nem rögtön veszed észre a hátrányát, hanem majd amikor majd 40 év körüli leszel. Akkor lesz szottyadt a bőr, és tele lesz pigmentfoltokkal.
Szóval inkább legyél fehér és 40 évesen is szép!!! :)
Nekem fehéren szexi egy nő, de hát én egy senki vagyok, vannak itt okosabbak akik megírják neked a tutit.
F
"Egy lánynak mindig legyen fehér a bőre." Az ilyen féreg beszólások miatt voltak évekig komplexusaim, mert gyorsan barnulok és alapból enyhén kreolos a bőröm...volt olyan nyár, hogy behúzott függönynél gubbasztottam hetekig, csak hogy ne barnuljak.
Elnézést az offért.
Kérdező, szerintem semmilyen bőrszínnel nincsen gond, ha természetes. A túlzott napozás a gond, ahogy az első is írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!