Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jövőbeli ügyvédnek piercing?

Jövőbeli ügyvédnek piercing?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és már van egy septum piercingem, és szeretnék még majd snake bite-ot is, viszont nem tudom hogy mennyire lenne elfogadott. A septumot még felhajtod, viszont nem tudom hogy az ajakpiercinggel már mi lenne a helyzet. Válóperes ügyvéd szeretnék lenni, bár nem tudom hogy ez mennyire számít. Ha még is ki kéne szednem látható nyomot hagy? Köszönöm a válaszokat :)

2020. ápr. 13. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Én biztos kifordulnék az irodádból, ha meglátnálak mindenfelé kilyukasztva. De ki tudja? Változik a világ, mire végzel, lehet, hogy ez lesz az általános. Vagy a rajzolt bajusz férfinak-nőnek egyaránt.
2020. ápr. 13. 11:39
 2/9 anonim ***** válasza:
20%

Egy ügyvéd azért nézzem már ki valahogy normális embernek.

Konszolidált, rendesen felöltözött legyen.

Megtudod mondani hogy minek az az ajak pircing?

2020. ápr. 13. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
Még csak 17 vagy, nem honlap kezdesz el saját irodában dolgozni. Inkább most csináld meg, élvezd, hogy tudod hordani. Mire oda kerülsz már te is más ember leszel, ha úgy alakul megválsz a piercingektől, ha meg nem akadályoz semmiben akkor hordod tovább, ha nem unod meg addigra, de nem fog kimaradni ez az "élmény" az életedből.
2020. ápr. 13. 12:00
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Léteznek ilyen retainer-nek nevezett műanyag kis piercingek, amik arra szolgálnak, hogy ha olyan helyre mész, ahol nem hordhatod a piercinged, akkor addig az az átlátszó műanyag lesz a piercinged helyén, megóvva azt a beforrástól. Lényegében amúgy átlátszó műanyag piercingek, de nagyon visszafogottak, szinte láthatatlanok:) Lehet őket rendelni ebayről, webshopokból, csak érdemes jó alaposan utánanézni a méreteknek:)

17 évesen szerintem simán csináltasd meg, ha szeretnéd, mire végzel az egyetemen, az még messze van:)

2020. ápr. 13. 20:11
 5/9 Sunshinedoll ***** válasza:
97%
Mire ügyvéd leszel az kb. 10 év, úgyhogy ezen még ne izgulj, ez ne tántorítson el. Csináltasd meg, aztán ha odakerülsz, majd meglátod, lehet addigra már rég kiszeded.
2020. ápr. 14. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
96%

Nem azért, de az ügyvédek közül is sok van, akiknek van tetoválása és testékszere. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem leszel később olyan szituációban, ahol érdemesebb kiszedni, mivel tudtommal, ha bíró is leszel, akkor ott nem lehet, illetve nem mindegy, hogy milyen ügyvéd akarsz lenni.

A másik az, hogy 17 éves vagy, nagyon fiatal, még érettségid sincs meg. Egyetemhez előbb érettségizz le, utána majd, ha túl leszel 6-10 év felsőoktatásban eltöltött éven, magad se fogod tudni, hogy mit akarsz majd. Szóval nyugodtan csináltasd meg, nagyon kicsi látható nyomot hagy, amit a hölgyek könnyen elsminkelhetnek, illetve bárki meg tudja műtettetni, hogy ne látszódjon.

2020. ápr. 14. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
23%

Sokat nem fognak adni a hitelességedre az is biztos.

Legfeljebb ne a szakmádban helyezkedj el.

F

2020. ápr. 14. 11:20
 8/9 anonim válasza:
96%
Én varrva vagyok és ügyvédjelöltként dolgozok. Direkt olyan helyen van a tetoválás, hogy takarható. Sajnod piercing és tetoválás a mi szakmánkban nem elfogadott...
2020. ápr. 17. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
80%

Ügyvéd vagyok. Sosem láttam még ilyen piercinggel rendelkező kollégát. Olyat igen, akinek tetoválásai vannak mindenütt (nem egy kis motívumról beszélek, hanem összetetoválva az egész teste) - celebkedik, és az ügyvédtársadalom megvetésében van része léptem nyomon. Illetve nem csak az ügyvédek, hanem a jogászok nagy átlagban megvetik, pl. bírók sem szeretnek vele dolgozni.

Szerintem egy ügyvéd legyen komoly ember, abba meg nem fér bele, hogy összelukasztgatja/varratja magát.

2020. ápr. 18. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!