A poly gélről érdekelnének tapasztalatok, vélemények?
Figyelt kérdés
Kinek hogy tetszik, mit tesz alá, mennyire tartós. Tehát minden. Válaszokat előre is köszönöm!2020. ápr. 3. 11:34
1/2 anonim válasza:
Szia, én porcelánról váltottam 2 hónapja, mert untam hogy nagyon büdös minden a liquidtől. Vegyes érzelmeim vannak. Kipróbáltam egy olcsóbb márkát (moonbasa nails), és pozitív dolog hogy nagy a formázhatósága, addig lapogatod ameddig akarod. Viszont elég macerás a felvitele, érdemes hozzá megvenni a spatulát. Mert elég makacs anyag, olyan mint a nyúlós olvasztott sajt, nem egyszerű a tégelyből kiszedni. Nem égetett. Aztán próbáltam egy drágábbat, én hülye megvettem egy nagy kiszerelést 5000 ft-ért. (Perfect nails). Hiába hűtőzöm, az anyag szétfolyik, és bazira éget mikor berakom a lámpába. Sablont használok egyébként. De ez az anyag amúgy kifejezetten tippel jó, azzal a fajtával, amibe a poligélt bele kell lapogatni és úgy kötteted meg hogy utána elkészül a köröm teljesen (reverse- technika).
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
2020. ápr. 3. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!