Hàny darab parfümötök van, ès melyek azok?
2 darab van, az egyik Playboy Queen of the game, a másik pedig Adidas Fruity Rhythm.
De egyébként alapvetően nem használom őket, csak deot, főleg mióta kiderült, hogy a párom hipozmiás, nekem pedig a sok szagtól meg tud fájdulni a fejem.
Nem tudom mennyi van, de elvagyok látva velük. :D
Armani - Aqua
Bvlgari - Coral
Salvatore Ferragamo - Signorina (ebből 2 üveg)
Burberry - The beat
Gucci - Guilty és Flora
D&G - 3 L'imperatrice
És van sok amiket nem használok csak bent vannak a szekrényben.
Victor and rolf - spicebomb
És két kicsi kézműves illat az etsyről, valamint egy solid perfume, amit csak dörgölni kell
Elég sok mintám van. Egy ideje nincs normális méretű parfümöm, mert mind elfogytak, de most újra kedvet kaptam, és kedvem támadt beszerezni a régi és új kedvenceimet.
Amiket nagyon szeretnék:
- Lancôme La Vie Est Belle
- Juicy Couture - Couture Couture
- Juicy Couture - Viva La Juicy Noir
Köszönöm a valaszokat.
Nekem van vagy 14 db, de mar van 2 következö aldozatom, a Lancome la nuit tresor nude, es nina ricci -nina illatok
Kb 20 db, de van olyan, ami 3-4 éves, és már nem tetszik, pedig semmi baja, ott áll a félig teli üveg a polcon :(
Mostani kedvenceim a Cat Deluxe At Night, Katy Perry Mad Love, Desigual, Mexx illatok, nyáron pedig szeretem az Yves Rocher kókuszos testpermetét, az nem olyan tömény.
5 db van
Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo
Lalique Encre Noire A L'Extréme
Hugo Boss Unlimited
Viktor&Rolf Spicebomb
Versace The Dreamer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!