Az nagyon nagy baj, ha szőrösebb vagyok, mint az átlag lányok? Kar meg ilyenekre értem.
Bővebben: Hasam, Karom, Arcom, és a lábamon is erősebb sötétebb szőr van mint kéne, de has, arc ezekkel nem nagyon tudok mit kezdeni, ez nagyon gáz és eltudna így fogadni 1 pasi? :((
Olyan rossz..Még a nullánál is kevesebb emiatt az önbizalmam.. És néha nagyon ki tudok készülni miatta és midennap ez jár a fejembe, utálom!!! Légyszi írjatok :((((
(Persze borotválkozom midenhol félreértés ne essék, de has,arc,kar....)
15.
De nem tudom, hogy a fiúk többsége, hogy fogadná, de, ha valaki ilyen miatt beszólna nagyon padlón lennék, eddig kétszer szóltak be emiatt egyszer a tesóm na akkor sokat sírtam miatta, és most is, hogy rágondolok nagyon rossz :(
Köszi, aranyos vagy :)
Ilyet viszont meg tök jól esik hallani és mindjárt azért sírok :$ :D
Minden érett felnőtt férfi így gondolja.És inkább epilátort vagy gyantát használj, tovább tart és nekünk is kényelmesebb odalenn, mikor...:) Ha meg lesz pasid, elnézi neked, ha néha nem sikerült epilálnod.Mindenkivel megesik.Ne fogd fel iylen drasztikusan, felnőtt emberek vagyunk, ezek buta tinifélelmek.
Az előző két válaszadó is én voltam.
Puszi!:-)
nyugi,egy cipőben járunk.nekem is gondom van ezzel,de ha valaki komolyan szeret,akkor lesz'rja a dolgot és nem törődik vele,csak veled!
(ez nagyon ari pasi volt!;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!