Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
*kezén
*a könyökétől teljesen fel a válláig van ez a heg(gondolom ahogy eltört raktak be valami csavart, amíg normálisan össze nem for).
Egy normális fiúnak ez nem kizáró tényező.
Nekem egy csúnya heg van a hasamon, mégis 4 éve barátom van.
Ugyanmàr. Ez közhely, de egy normális fiút, aki tényleg szeret, nem fogja zavarni.
Nekem a csípőmön, combomon van 5 rövidebb-hosszabb műtéti heg, köztük olyan is, ami tényleg ronda, mert szrul varrták össze, a páromat egyáltalán nem zavarja, szépnek tart így is. Olyan 18-20 éves koromig én is szégyelltem, barátom is csak utána lett, akkor tanultam meg elfogadni. Azóta se mondta senki, hogy ez csúnya, vagy szégyellnivaló. Aki emiatt szakít veled, attól örülj, hogy megszabadulsz, még ha akkor fáj is.
ha valaki ilyenért elhagy, azt ne sajnáld, nem érdemelt meg téged...
meg különben is, ez bárkivel előfordulhat...
(jó, ez most hlyén hangzik, de ott van pl. a nagynéném, akit elvett a gyerekkori szerelme, és tényleg szép nő, aztán megszületett az első gyerekük, vészhelyzeti császár, most van egy nagy heg a hasán keresztbe... semmi bizonyíték rá, hogy mindenki örökké megmarad abban az állapotban, ahol megismerkedett a másikkal)
Na most már megkaptad a sok se..nyalótól a bátorítást, úgy néz ki a pasid kissé fílefrancos, a tökéletességre hajt.
Keress te is benne hibákat és vágdd a kis arcába , hátha nem tud róluk.
A pattik miatt pedig ne aggódj a rendszeres szextől majd elmúllanak.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!