Más is van aki ilyen szőrös lányként?
Sziasztok!
Elég szőrös vagyok lány létemre, ráadásul sötét hajú/szőrű is.
Azt sejtem hogy nem PCOS mert a családban sokan ilyenek, valószínű hogy örökletes. Ja és más születésem óta szőrösebb voltam az átlag babáknál :D
Lábammal nincs gond, régóta gyantázom viszont a karomat azt egyenesen utálom... Nem tudom hogy kéne szőrtelenítenem hogy jó legyen. Szoktam gyantáztatni de mikor nő vissza elég csúnya szerintem hogy sok apró szál hirtelen nő ki. Ma leepiláltam, nem mondom hogy nem fájt de nem merek máshogy pólót viselni.
Mindig takargatom a karom mert elveszi az önbizalmam más lányok karja. :(
Hónaljam szintúgy elég rossz, nyáron atlétát alig merek hordani, hiába gyantáztatom pár nap és nő vissza :(
Ma is belenéztem a tükörbe és elsírtam magam... (tudom, nem nagy probléma de számomra már nagyon rossz)
Köszönöm ha bárki is elolvassa és van valami tippje.
Szerintem is borotváld, az ebből a szempontból egyszerűbb (igaz, gyakoribb is).
Az intim szőrzeted is ilyen sűrű?
Alkarodról tudnál mutatni egy képet hogy mi az a szőr ami már szerinted nagyon sok?
Nem vagyok lány, viszont szerintem ti lányok ezt sokszor túlreagáljátok.
... pedig nekem pont ez jön be...
persze ezt egy lány sem hiszi el. :(
Én mindenhol epilálok és kábé két hétig semmit nem nől ki.
F
Szerintem ezt a kézszőr dolgot nem kell túllihegni.
Számomra kifejezetten visszataszító amikor egy lány keze gilisztára van epillálva.
Borotva.
Nekem is az, kar, láb, felső ajak, áll, mellbimbó körül...azon gonolkozom az egész arcomat borotválom, mert elvileg jobban megmarad a smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!