Lányként nagyon szőrös vagyok, de korlátozottak a lehetőségeim szőrtelenítést illetően. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva megyünk egy balatoni táborba,ahol többen leszünk,sátor,közös zuhanyzó,szóval mások is látni fogják.A környezetemben már megszoktam,látták,tudják,de ez most új lesz kicsit tartok tőle. Nem ciki közös helyen borotválni,vagy ha nem vagyok mindenhol szőrtelen? Sosem voltam még ilyen szituban. L.2019. aug. 11. 05:11
1/8 anonim válasza:
Ha zavar, miért nem otthon borotválkozol?
2/8 anonim válasza:
Epilátor ès egy hètig szőrtelen leszel.
3/8 anonim válasza:
Hát.. A szőr természetes dolog és a strandon is van sok szőrös férfi és nő és azt mondanám, hogy ne foglalkozz ezzel. De gondolom, hogy ez nem nyugtat meg és hogy a gyerekek kegyetlen kritikusok.. Talán beszéld meg ezt anyukáddal és menj el gyantáztatni.
Amúgy mi az, hogy korlátozott szőrtelenítési lehetőség?
4/8 anonim válasza:
Ha van rá módod vegyél egy villanófényes szőrtelenítőt.Nagyon megéri.
5/8 anonim válasza:
Dehogy ciki ott szoeteleniteni, hat a tobbiek hol csinaljak szerinted?:D
Epilator tenyleg jo, 10k korul is van mar. De eleg az is ha veszel egy borotvat, aztan atmesz vele a labadon, honaljadon. Szerintem ez taborba praktikusabb.
6/8 anonim válasza:
Ha legyantázod a kezed, lábad, akkor az egy-két hétig még szép lesz, nem fog látszani. Az intim területeket meg lehet borotválni.
7/8 anonim válasza:
Epilator 1 hétig jó szokott nekem lenni, ajánlom. Viszont a gyanta még jobb. A szőrtelenítő krém is egy gyors megoldás még otthon (lábszáron nekem nem jött be).
Amúgy nem gáz borotválkozni, másoknak is kell.
8/8 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, ha neked nem felel meg borotváld le azt kész, a te véleményed számit nem másoké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!