Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rockos metálos fiúk! Nektek...

Rockos metálos fiúk! Nektek milyen fürdőruha jön be?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új fürdőruhát de ha veszek akkor már olyat szeretnék ami tetszhet egy rockos fiúnak. (Mert nagyon bejönnek a rockos fiúk)

Mi az amin megakad a szemetek?🤷‍♀️🤷‍♀️ 16/L

2020. márc. 7. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, csak menjen az alakodhoz
2020. márc. 8. 09:09
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Rockosok, metalosok nem jarnak strandra, vagy ha igen, akkor feketefarmerben es bakancsban napoznak, de semmi furdozes!
2020. márc. 8. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Rocker lany vagyok. Sima, egyszeru, fekete bikinim van. Olyat hordok, amiben jól èrzem magam, mert abbam vagyok a legmagabiztosabb
2020. márc. 8. 11:59
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Bermuda!

Ami a szégyellős kisfiúkon van, na azon megakadna a szemem.

F

2020. márc. 8. 12:12
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

a társaságban sok rocker csaj van, nyáron járunk a Balatonra, a sztereotípiával ellentétben, 40 fokban mi is bemegyünk a vízbe.

a csajokon kb ilyesmi cuccok szoktak lenni:

- egyszerű fekete, sötétzöld, sötétkék, bordó bikini

- kissé extrémebb fekete bikini, sok pánttal, kissé mint a szadomazo cucc, eléggé bejövős

- sötét bordó, fekete "egybe" fürdőruha

2020. márc. 8. 17:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz az irány. Ne azért vegyél fel valamit, mert az tetszik a fiúknak vagy mert az a divat. Olyan fürdőruhád legyen, ami passzol az alakodhoz, a színe legyen összhangban a hajaddal, szemeddel, bőröddel. A rocker fiúk is ugyanolyan emberek, mint más zenei műfaj kedvelői. És nem egy homogén tömeg. Rocker és rocker között hatalmas különbségek vannak. Egyszerűen csak legyél önmagad és előbb-utóbb fel fog rád figyelni egy fiú.
2020. márc. 8. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:

1. Ezt a "Rockos" kifejezést elfelejthetnéd, inkább használd a rocker kifejezést.

2. 16 évesen ne azon bajolj, hogy hogyan keltsd fel a fiúk figyelmét.

3. Ha fel is sikerül keltenéd egy rocker fiú figyelmét nem árt ha szereted is a műfajt

4. Hogy a kérdésedre választ kapj menny fel a Rockpince vagy metalshop oldalára és nézd meg a női fürdőruha kategóriát.

2020. márc. 9. 22:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem azért jönnek be a ROCKOS fiúk mert én is ilyen lány vagyok és nyilván KEDVELEM a műfajt. És pontosan azt veszek fel amit akarok mert én olyat akarok ami esetleg tetszhet egy ilyen fiúnak. 16 évesen had érdekeljenek má a fiúk köszi
2020. ápr. 15. 00:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Éppen ezt magyarázom, hogy olyan ruhát hordj, amilyet te szeretnél, amiben te komfortosan érzed magad. Ne olyat, amilyet szerinted a fiúk látni akarnak rajtad. Hidd el, a magabiztos kisugárzást észre fogják venni a fiúk. De a korodbeli fiúk többnyire semmilyen ruhát nem szeretnének rajtad látni. ;)
2020. ápr. 15. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!