Rockos metálos fiúk! Nektek milyen fürdőruha jön be?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy új fürdőruhát de ha veszek akkor már olyat szeretnék ami tetszhet egy rockos fiúnak. (Mert nagyon bejönnek a rockos fiúk)
Mi az amin megakad a szemetek?🤷♀️🤷♀️ 16/L
2020. márc. 7. 23:11
1/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, csak menjen az alakodhoz
2020. márc. 8. 09:09
2/9 anonim válasza:
Rockosok, metalosok nem jarnak strandra, vagy ha igen, akkor feketefarmerben es bakancsban napoznak, de semmi furdozes!
2020. márc. 8. 11:53
3/9 anonim válasza:
Rocker lany vagyok. Sima, egyszeru, fekete bikinim van. Olyat hordok, amiben jól èrzem magam, mert abbam vagyok a legmagabiztosabb
2020. márc. 8. 11:59
4/9 anonim válasza:
Bermuda!
Ami a szégyellős kisfiúkon van, na azon megakadna a szemem.
F
2020. márc. 8. 12:12
5/9 anonim válasza:
a társaságban sok rocker csaj van, nyáron járunk a Balatonra, a sztereotípiával ellentétben, 40 fokban mi is bemegyünk a vízbe.
a csajokon kb ilyesmi cuccok szoktak lenni:
- egyszerű fekete, sötétzöld, sötétkék, bordó bikini
- kissé extrémebb fekete bikini, sok pánttal, kissé mint a szadomazo cucc, eléggé bejövős
- sötét bordó, fekete "egybe" fürdőruha
2020. márc. 8. 17:19
6/9 anonim válasza:
Nagyon rossz az irány. Ne azért vegyél fel valamit, mert az tetszik a fiúknak vagy mert az a divat. Olyan fürdőruhád legyen, ami passzol az alakodhoz, a színe legyen összhangban a hajaddal, szemeddel, bőröddel. A rocker fiúk is ugyanolyan emberek, mint más zenei műfaj kedvelői. És nem egy homogén tömeg. Rocker és rocker között hatalmas különbségek vannak. Egyszerűen csak legyél önmagad és előbb-utóbb fel fog rád figyelni egy fiú.
2020. márc. 8. 18:15
7/9 anonim válasza:
1. Ezt a "Rockos" kifejezést elfelejthetnéd, inkább használd a rocker kifejezést.
2. 16 évesen ne azon bajolj, hogy hogyan keltsd fel a fiúk figyelmét.
3. Ha fel is sikerül keltenéd egy rocker fiú figyelmét nem árt ha szereted is a műfajt
4. Hogy a kérdésedre választ kapj menny fel a Rockpince vagy metalshop oldalára és nézd meg a női fürdőruha kategóriát.
2020. márc. 9. 22:06
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem azért jönnek be a ROCKOS fiúk mert én is ilyen lány vagyok és nyilván KEDVELEM a műfajt. És pontosan azt veszek fel amit akarok mert én olyat akarok ami esetleg tetszhet egy ilyen fiúnak. 16 évesen had érdekeljenek má a fiúk köszi
2020. ápr. 15. 00:39
9/9 anonim válasza:
Éppen ezt magyarázom, hogy olyan ruhát hordj, amilyet te szeretnél, amiben te komfortosan érzed magad. Ne olyat, amilyet szerinted a fiúk látni akarnak rajtad. Hidd el, a magabiztos kisugárzást észre fogják venni a fiúk. De a korodbeli fiúk többnyire semmilyen ruhát nem szeretnének rajtad látni. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!