Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez egy gimis...

Szerintetek ez egy gimis lánynak nagy változás lenne?

Figyelt kérdés
Szemüveget többé nem kell hordania +kozmetikus által szemöldök színezés /festés. A lányomról van szó, ez szerintetek elfogadható változás?
2020. márc. 1. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem nagy változás, a szemüveges részt nem értem, mert ha nem kell, azért hordja csak, nehogy változzon a kinézete? A másik meg természetes.
2020. márc. 1. 19:36
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Szemüveggel meg anélkül sokkal másabbul néz ki. Szemüveg nélkül szebbnek látja magát
2020. márc. 1. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Értem, de az miért baj?
2020. márc. 1. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
19%

Magyarán azért viselt eddig szemüveget hogy tanult ember benyomását keltse?!

És milyen igaz hogy nélküle szebb az arca.

Aki azt mondja,hogy egy jó szemüveg öltöztet az vagy optikus vagy az ofotértnél dolgozik...

Sosem szép egy szemüveges arc ez egy megcáfolhatatlan tény.

F

2020. márc. 1. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

A 13 éves húgom havonta festi mindenféle színűre a haját (piros, zöld, rózsaszín, kék stb), de például most nem rég kopaszra nyírta a haját. Bár még nem olyan nagy méretű, de fültágítója van, és festi szemét. Nyilván ez neked brutális (bár szerintem nem annyira, elég művészlélek), ezt csak azért írtam le, hogy lásd, hogy amit a te lányod szeretne, az igazából egy szolíd kívánság.

Szerintem engedd meg neki. Mondd el, hogy szerinted így is nagyon szép, de ha ő úgy jobban érzi magát, akkor hát legyen. (Persze kellenek határok, nem azt mondom, de ez tényleg igazán nem nagy dolog)

2020. márc. 1. 20:08
 6/8 A kérdező kommentje:
#3 Kontaktlencsét fog hordani
2020. márc. 1. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Már nem tudom hányadjára kérdezed meg ugyanezt, bár eddig a tesód kérdezte, na mind1..

a szemöldök lehet max nagyobb változás, ha alapból világos, alig látszik a szemöldöke. Nyugodtan mehet mindkettő szerintem.

2020. márc. 1. 21:03
 8/8 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
87%

Szerintem nem nagy változás.

Én elsős vagyok középsuliba és volt már egész hajam rózsaszín, most meg hamvas és a vége kék...többet sminkelek, mindennap műszempillát ragasztok, szóval enyémhez képest tényleg nem nagy változás.

Igen, elfogadható és mivel ezt akarja szerintem engedje neki :)

2020. márc. 1. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!